Σαν πριγκίπισσα: Η Αμαλία Κωστοπούλου ποζάρει με παραμυθένιο φόρεμα & αποδεικνύει ότι το στυλ είναι κληρονομικό

Η Αμαλία Κωστοπούλου, η μεγάλη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, διαθέτει έναν “μεγάλο” λογαριασμό στο Instagram που μετρά πάνω από 60 χιλιάδες ακόλουθους. Σε αυτόν δημοσιεύει καθημερινά είτε σε story είτε σε post, διάφορα βίντεο και στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή, τις εξόδους με τους φίλους της και την οικογένειά της.

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της Αμαλίας Κωστοπούλου από τον γάμο στην Βενετία

Την Τρίτη 5 Μαρτίου, λοιπόν, έκανε μία ανάρτηση με διάφορες φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξε μερικά σαββατοκύριακα πριν, από το ταξίδι της στην Βενετία, όπου βρέθηκε για τον γάμο της καλύτερής της φίλης. Η νεαρή ζει στην Αμερική, επομένως τα αγαπημένα της πρόσωπα της λείπουν και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η συγκίνηση ήταν τεράστια εκείνες τις μέρες και δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.

«Γυρνώντας πίσω το χρόνο στο σαββατοκύριακο που δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω και στον παραμυθένιο γάμο της καλύτερης μου φίλης», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Related posts

“Κι άλλα θλιβερά νέα” Το ανακοίνωσε ο Μπιμπίλας, έφυγε αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός ξεχασμένη από όλους

Κολακεύει όλες τις σιλουέτες, την βρήκαμε σε σούπερ τιμή: Η τζιν φούστα της Τσιμτσιλή που την έκανε να δείχνει 2 μέτρα πόδια

Φόρεσε λευκό της καθαρότητας, ανέβηκε στο σκάφος: Η νέα εμφάνιση της Στεφανίδου ξυπόλητη με πανάκριβο σετ