Σαν νεράιδα, έναν γάμο σαν αυτόν που θέλουν όλες: Παντρεύτηκε η γνωστή σχεδιάστρια Νάντια Ράπτη και τα χάσαμε με το νυφικό

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε η γνωστή σχεδιάστρια Νάντια Ράπτη και η τελετή δίπλα στη θάλασσα είναι αυτό που όλοι ονειρεύονται.

Η ρομαντική τελετη

Σε μια άκρως ρομαντική τελετή στο Island Athens Riviera και με θέα τη θάλασσα, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της ενώπιον εκλεκτών φίλων και συγγενών.Το πανέμορφο ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία ενώ το σκηνικό ήταν παραμυθένιο με την απέραντη θέα από ψηλά, τα ανθοστολισμένα ξύλινα τραπέζια και τα λαμπάκια, ενώ το ξέφρενο πάρτυ που ακολούθησε κράτησε μέχρι πρωίας.

Όσο για το νυφικό της σχεδιάστριας, ήταν φτιαγμένο από την ίδια και ήταν πολύ ιδιαίτερο: κομψό και ντελικάτο σε ίσια, εφαρμοστή στο σώμα, γραμμή, κεντημένο ολόκληρο με πέρλες και με στράπλες ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς, είχε δύο μεγάλα ανοίγματα στους μηρούς ενώ ολοκληρώθηκε με ένα αέρινο, μακρύ πέπλο. Ο γαμπρός φορούσε κοστούμι επίσης σε λευκή απόχρωση, με το ζευγάρι να δείχνει απόλυτα ταιριαστό.

Δείτε τις εικόνες

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν