Σαν άλλη Πέγκυ Καρά: 42χρονη απήγγειλε μπροστά στους κριτές στο GNTM,δίχασε το κοινό και προκάλεσε αναταραχή

GNTM 5: Η διαγωνιζόμενη που τους άφησε με το στόμα ανοικτό. Το 42χρονο επίδοξο μοντέλο άρχισε να απαγγέλει μπροστά στους τέσσερις κριτές. Το ριάλιτι έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα με τις auditions και με τις ιστορίες των κοριτσιών. Η κριτική επιτροπή, πιο πολυσυζητημένη από ποτέ με τη Βίκυ Καγιά και τη νεαρή Σοφία Χατζηπαντελή με την εκκεντρική εμφάνιση που έχει διχάσει το κοινό.

GNTM: Η διαγωνιζόμενη που τρέλανε τους κριτές

Πολλά είδαν τα μάτια των κριτών κι ακόμα δεν έχει τελειώσει το επεισόδιο του GNTM 5, αφού μετά την παίκτρια που έφυγε νευριασμένη, ακολούθησε η Δομινίκη, μία 42χρονη, η οποία είναι και ηθοποιός και βρέθηκε εκεί για να πάρει τη ρεβάνς, όπως είπε, καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες για δικούς της λόγους.

Οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές, ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, όταν εμφανίστηκε με μαγιό, αμέσως οι κριτές πρόσεξαν κάποιες μελανιές που είχε. Αυτές δημιουργήθηκαν σε μία ακρόαση που είχε πάει για μια παράσταση, στην οποία ο σκηνοθέτης ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης στον οποίο έπρεπε να κάνει ερωτική εξομολόγηση για αυτό και έκανε αναπαράσταση στους κριτές τον μονόλογο που είπε, ανακουφίζοντάς τους.

Φυσικά, πέρασε με 4 “ναι” και την περιμένουν με ανυπομονησία στην επόμενη φάση. Μετά τα κλάματα της Βίκυς Καγιά ακολούθησε ο κακός χαμός στο GNTM 5 την Δευτέρα 26/9, διότι βρέθηκε στην αίθουσα και μπροστά στους κριτές μία κοπέλα που τους δίχασε με την εμφάνιση και τις ικανότητές της. Οι περισσότεροι ήταν θετικοί προς το πρόσωπό της και γι’ αυτό κατάφερε να περάσει, όμως, όταν η Σοφία Χατζηπαντελή προσπάθησε να εξηγήσει γιατί διαφωνεί όλο το θετικό κλίμα μετατράπηκε σε αρνητικό.

Η ίδια, επειδή ο Τάσος Σοφρωνίου της απαντούσε σε όσα έλεγε, αισθανόταν πως δεν την άφηνε να ολοκληρώσει την σκέψη της, ενώ μάλιστα υποστήριξε πως την έκανε να φαίνεται να σαν δήλωσε πως η διαγωνιζόμενη είναι άσχημη. Έτσι, σηκώθηκε και έφυγε και άρχισε να φωνάζει σε όλο το στούντιο προκαλώντας μεγάλη αναταραχή.

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή