Σάλος στο διαδίκτυο: Το αιχμηρό μήνυμα της αδερφής του Σάκη μετά το survivor και το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου

Το Survivor all star έφτασε στο τέλος και νικητής ήταν ο Σάκης Κατσούλης. Με αυτή την είδηση ο Τριαντάφυλλος έκανε μια ανάρτηση ,φανερά δυσαρεστημένος. Έπειτα η αδερφή του νικητή έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση που αφορούσε στον Τριαντάφυλλο ο οποίος στήριξε ανοιχτά τον Νίκο Μπάρτζη  και με τον τρόπο του ήταν ενάντια στον Σάκη.

Η ανάρτηση της αδερφής του Σάκη

«Ρε πόσο πόλεμο θα κάνεις ακόμα; Πόσο σε πονάει; Να έρθεις εδώ να τα πεις. Οι άντρες τα λένε στο πρόσωπο και όχι από πίσω», ανέφερε σε ανάρτησή της η αδελφή του Σάκη Κατσούλη.

Όσα δήλωσε ο Τριαντάφυλλος

Και ο Ντάφυ τόνισε: «Αν έχω πει κάτι κακό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα τότε εγώ τα παρατάω, βγάζω μικρόφωνα, δεν ξανασχολούμαι, δεν ξαναμιλάω. Δεν έχω πει κάτι κακό για κανέναν. Και μην ξεχνάς κορίτσι μου όμορφο ότι το 2021 είχα έρθει σπίτι σου και στείλαμε ένα βιντεάκι σε έναν ρεπόρτερ για να δείξουμε στον Σάκη ότι είστε πολύ καλά γιατί είχε άγχος το παιδί για την οικογένεια. Η οποία είναι εξαιρετική και την έχω γνωρίσει και κάναμε αγώνα μαζί το 2021. Το να ταυτιστώ με έναν άλλον παίκτη δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάω τον Σάκη. Όπως και ο Σάκης ταυτίστηκε με έναν άλλον παίκτη που ήταν αντίπαλός μου, έτσι κι εγώ.»!

Και συνέχισε ο τραγουδιστής στον αέρα της εκπομπής, Καλοκαίρι #Yes: «Δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάω και δεν εύχομαι πάντα τα καλύτερα για εκείνον. Έχουμε περάσει πάρα πολλά και όσα μηνύματα και βρισιές να στέλνετε εδώ πέρα και ο Σάκης θα με αγαπάει και εγώ θα τον αγαπάω. Στο παιχνίδι αυτό δεν μου άρεσε κάτι και δεν ήθελα να είμαι με τον Σάκη. Αν αυτό είναι κακό χίλια συγγνώμη, αλλά εγώ ποτέ ούτε σε έβρισα, ούτε έβρισα οικογένειες. Δεν έχω να λύσω τίποτα, ούτε έβρισα κανέναν και εδώ δεν ήρθα για να απολογηθώ. Εδώ είμαι ένας παρουσιαστής που κάνουμε μια εκπομπή παρεούλα».

«Όσο και να θέλετε, αυτό που χτίσαμε το 21, επειδή πόνεσε πάρα πολλούς και αντιπάλους, ο Σάκης θα με αγαπάει μια ζωή κι εγώ θα τον αγαπαώ μια ζωή. Το ότι εγώ υποστήριξα τον Μπάρτζη δεν σημαίνει κάτι. Χαίρομαι για τον Σάκη», κατέληξε.

Κλείνοντας, έτσι έληξε αυτή η διαφωνία μεταξύ της αδερφής του Σάκη και του Τριαντάφυλλου. Είπαν και οι δύο πολλά.

Related posts

“Αν δεν ικανοποιούμαι” Σούσουρο με τον λόγο που χώρισαν Βάλια Χατζηθεοδώρου – Νίκος Παππάς

“3.5 μήνες ευτυχία” Χαζομπαμπάς από τους λίγους ο Ντάνος, λάμπει δίπλα στο “κατόρθωμα” του

Λιάγκας για Eurovision: “Αφήστε με να σας πω ποιος είναι ο ένοχος για την αποτυχία αυτή”