Σάλος με Τούνη – Αλεξάνδρου: Γιατί δεν εμφανίστηκαν στην Ανάσταση – Τι απάντησε η influencer στο Instagram

H Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, βρίσκονται στην Πάρο για να γιορτάσουν το Πάσχα, μετά το ταξίδι τους στο Κάιρο την Μεγάλη Εβδομάδα.

Η γνωστή Influencer και ο παρουσιαστής έχοντας πάντα μαζί τους τον 4 μηνών γιο τους βρέθηκαν στο κυκλαδίτικο νησί και παρέα με τους φίλους τους περνούν ξέγνοιαστες στιγμές!

Ο λόγος που δεν πήγαν στην Ανάσταση

Η Ιωάννα Τούνη, ωστόσο, αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα πως δεν μπόρεσε να πάει στην Ανάσταση μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, εξαιτίας της έντονης φασαρίας. Κάτι που όπως είναι επόμενο δεν θα έκανε καλό σε ένα βρέφος.

«Χριστός Ανέστη! Εμείς εχθές κοιμηθήκαμε με τον μικρό και δεν πήγαμε για Ανάσταση στην εκκλησία. Γιατί θα είχε φουλ απότομους ήχους με κροτίδες και πυροτεχνήματα και είναι και αρκετά περασμένη η ώρα μετά τις 12… Του χρόνου με υγεία! Σκεφτήκαμε ότι θα έχει κροτίδες και δεν θα είναι πολύ καλό για τον μικρό, οπότε είπαμε καλύτερα να μείνουμε μέσα, να κάνουμε αγκαλίτσες και του χρόνου θα είναι πάλι Ανάσταση» είπε η Ιωάννα Τούνη στα Instagram Stories της.

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις