Σάλος με το ταξίδι του Άδωνι Γεωργιάδη στην Ελβετία: «Τα έξοδα της Ευγενίας όταν με συνοδεύει τα πληρώνω εγώ, όχι το κράτος»

Σάλος με το ταξίδι του Άδωνι Γεωργιάδη στην Ελβετία: «Τα έξοδα της Ευγενίας όταν με συνοδεύει τα πληρώνω εγώ, όχι το κράτος»

Μεγάλος σάλος είχε δημιουργηθεί με το ταξίδι τους

«Τα έξοδα της Ευγενίας όταν με συνοδεύει τα πληρώνω εγώ, όχι το κράτος» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και μέσω των social media θέλησε να απαντήσει σχετικά με τις αναφορές οτι τρώνε χρήματα και προχώρησε σε μία ανάρτηση με κοινές φωτογραφίες με τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου από το Νταβός.

Ο Υπουργός είχε επισκεφτεί την Ελβετία συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

«Η Ευγενία δεν με άφησε καθόλου αυτές τις μέρες χωρίς βοήθεια, απολύτως απαραίτητη σε αυτές τις συνθήκες! Αλλά έγινε καλή δουλειά. Επιστρέφουμε.

Υγ: για να μην διαβάζω ανοησίες πάντα τα έξοδα της Ευγενίας όταν με συνοδεύει τα πληρώνουμε εμείς και όχι το Κράτος. Συγγνώμη που το διευκρινίζω αλλά έχω βαρεθεί την τοξικότητα» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε την απάντηση του σχετικά με τα αρνητικά σχόλια για τη σύζυγό του, τα οποία και υποστήριζαν ότι τα έξοδα της καλύπτονται από το κράτος..

Δείτε την ανάρτησή του

Related posts

«Σηκωθείτε όρθιοι, ο εθνικός ύμνος» Πάταγο η Παπαρίζου στη Eurovision 19 χρόνια μετά!

“Για τον μπαμπά μου εκεί ψηλά”: Η Μαρίνα Σάττι έδωσε το Ζάρι για τον τελικό της Eurovision 2024

“Μια φορά Έλενα, για πάντα Number One”: Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision & γκρέμισε το Μάλμε