Σάλος με την Τατιάνα Μπλάντικ: Εμφανίστηκε με σκούφο, μπουφάν και σαγιονάρες, ενώ κρατάει στο χέρι της τις μπότες της.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε μια «ιδιαίτερη» εμφάνιση, σε σχέση με αυτές που έχει συνηθίσει το κοινό. Η τελευταία της εμφάνιση ήταν στην κηδεία του πεθερού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Φυσικά, η εμφάνιση της σχολιάστηκε το γεγονός ότι το πένθος την είχε καταβάλει, εξακολουθούσε να είναι μια από τις πιο κομψές παρουσίες.

Η ίδια είναι ενεργή στα social και πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται αρκετά διαφορετική απ’ ό,τι συνήθως.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η ασυνήθιστη εμφάνιση

Συγκεκριμένα, το στιγμιότυπό της ήταν από μια επίσκεψή της στο μανάβικο, εν μέσω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα». Σε αυτό, εμφανίζεται να φορά σκούφο, μπουφάν και σαγιονάρες, ενώ κρατάει στο χέρι της τις μπότες της.

Όπως αναφέρει πάνω στη φωτογραφία, ο λόγος που αναγκάστηκε να βγάλει τα παπούτσια της ήταν το ραντεβού που είχε προηγουμένως για πεντικιούρ.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Γνωρίστε την αληθινή Τάτι, την πολυπράγμονα, σε μια επαγγελματική υποχρέωση, αγοράζοντας μήλα και φορώντας σαγιονάρες μέσα στη χιονοθύελλα, μετά το πεντικιούρ»

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη