Σάλος με την Μαρία Μενούνος: «Έχεις μωρό, όχι σκύλο» – “Χείμαρρος” αντιδράσεων μετά τη φωτογραφία με την κόρη της (photo)

Η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της, Αθηνά. Η ίδια ποζάρει γ@μνή από τη μέση κάνοντας skin to skin με την μικρή, γράφοντας: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο το δέρμα με δέρμα; Μου έλειψες μικρή μου».

Η φωτογραφία αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους followers της, με αρκετούς να αναφέρονται στον τρόπο που λειτουργεί η ίδια ως μητέρα. «Γιατί να κάνεις ένα παιδί αν το αφήνεις μόνο του τόσο συχνά; Αν ζούσε η μητέρα σου είμαι σίγουρη ότι θα στο έλεγε»,

«Δεν καταλαβαίνω τις διάσημες μαμάδες που δεν μπορούν να συλλάβουν για χρόνια, και όταν τελικά αποκτούν μωρό κάνουν ταξίδια χωρίς αυτό, για το δικό τους καλό. Ίσως φταίω εγώ, αλλά δεν το καταλαβαίνω. Γιατί ήθελες τότε το παιδί; Πολύ εγωκεντρικοί οι άνθρωποι σήμερα, κανείς δεν θυσιάζεται πια», «Δεν μπορώ να φανταστώ να αφήνω το μωρό για ένα ταξίδι “αυτοθεραπείας”. Τόσο αφύσικο. Σοβαρά, έχεις μωρό τώρα, όχι σκύλο», ήταν κάποια από τα αρνητικά σχόλια που έλαβε η Μαρία Μενούνος.

Related posts

Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και την έκανε έτσι, ότι θα με χτυπήσει»

Ιάσονας Μανδηλάς: «Όταν παντρεύεται ένα στρέιτ ζευγάρι το βροντοφωνάζει, θέλουμε και εμείς»

Άννα Αδριανού: «Πέθανε από πολύ άσχημο καρκίνο και είχε πολύ κακή κάθοδο, το έζησα ενώ ήμουν πολύ νέα»