Σάλος με την Ασημίνα Χατζηανδρέου: Φωτογράφησε καταλάθως Το Μονόπετρο και φούντωσε τις φήμες για αρραβώνα με το Χρήστο Δάντη

Λίγες ημέρες μετά τους πρώτους ψιθύρους περί αρραβώνα με τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη, η Ασημίνα Χατζηανδρέου πόζαρε ξανά με το εντυπωσιακό μονόπετρο δαχτυλίδι στο χέρι.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η 23χρονη πρώην παίκτρια του Survivor είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια και διανύουν μία από τις καλύτερες φάσεις του δεσμού τους. Παρόλο που πρόκειται για δύο ανθρώπους low-profile, όσο η νεαρή αθλήτρια βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Δάντης την υπερασπιζόταν μέσω του Instagram και στήριζε κάθε της κίνηση δημοσίως.


Πλέον το ζευγάρι χαίρεται ανενόχλητο τον έρωτά του και απολαμβάνει τις διακοπές του και στιγμές χαλάρωσης. Παράλληλα, ο Χρήστος Δάντης κάνει περιοδεία σε μέρη της Ελλάδας και η Ασημίνα Χατζηανδρέου τον συνοδεύει.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Νέα πόζα με το μονόπετρο που φούντωσε τις φήμες!
Το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου, η όμορφη αθλήτρια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, μέσω της οποίας προέτρεψε τους διαδικτυακούς της φίλους να χαμογελούν και πόζαρε, φορώντας το υπέροχο μονόπετρο δαχτυλίδι που… φούντωσε τις φήμες περί αρραβώνα.

Δείτε την ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Instagram:

Related posts

Μεγάλη Πέμπτη: Τα κόκκινα πανιά και τα «Πουλιά της Λαμπρής – 4 ελληνικά έθιμα που δεν γνωρίζατε για αυτή την ημέρα

Δυστυχώς ανακοινώθηαν τα δυσάρεστα: Νεκρή Ελληνίδα δημοσιoγράφος, ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός του ΑΝΤ1

Λίγες μέρες μετά το διαζύγιο: “Προχώρησε” στη ζωή της η Τατιάνας Μπλάτνικ, έκανε το επόμενο βήμα για 1η φορά