Σάλος με τη super Κική: «Ψευτοφεμινίστριες, μόνο αν πέθαινα θα έβγαιναν με τα σουτιέν στον αέρα»

“Δίνω 200 ευρώ την εβδομάδα στον ψυχολόγο. Έχω τη λεγόμενη “χαρούμενη κατάθλιψη” εξομολογηθηκε μετά από την περιπέτειά της η super Κική.

Στην κάμερα μίλησε η Super Κική

Η γνωστή Instagramer, μετά την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με τη σύλληψή της, περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ, ενώ καταγγέλλει και την έλλειψη στήριξης που αντιμετώπισε από τους εκπροσώπους του ελληνικού #meToo.

«Παλεύω. Δίνω 200 ευρώ την εβδομάδα στον ψυχολόγο… είμαι τέλεια. Πολλή μαυρίλα τελευταία. Έχω τη λεγόμενη «χαρούμενη κατάθλιψη», είναι μόνιμη. Αλλά εκεί τα τελευταία που έγιναν με τις αστυνομίες ήταν πολύ αχρείαστα για μένα, τρελή δοκιμασία. Θα έπρεπε να μου ζητάνε όλοι συγγνώμη, ούτε καν να μένουν ουδέτεροι κάποιοι. Ήταν πρόβλημα, βρέθηκα ξαφνικά στα κρατητήρια», ανέφερε αρχικά η Super Κική.

«Έδερνε ένας τη φίλη μου απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ και βρέθηκα στα κρατητήρια. Δεν το συζητώ για τις ψευτοφεμινίστριες και τα #metoo… όλα ψέματα. Για πότε εξαφανίστηκαν όλες αυτές… ζήτησα υποστήριξη από εκεί αλλά μόνο αν είχα πεθάνει εγώ ή η φίλη μου, θα έβγαιναν με τα σουτιέν στον αέρα. Να τα περνάω όλα αυτά και να μου γυρνάνε την πλάτη;», καταγγέλλει η γνωστή YouTuber.

«Μπαινόβγαινε αυτός κάθε τρεις και λίγο και έσπαγε τζαμαρίες, μύτες, τα πάντα. Αστυνομίες, περιοριστικά μέτρα, μηνύσεις, τίποτα. Μία φορά τον πήγαν μέσα και μας είπαν ότι τον πήγαν για ναρκωτικά, όχι για ξυλοδαρμό. Και να λένε ότι 8 η ώρα το πρωί έβαλα εγώ μπράβο να τον δείρει», τονίζει η Super Κική.

«Πού να δεις τα κρατητήρια… τα έχω όλα σε βίντεο, πέρασα κρυφά το κινητό μέσα. Δε μπορείς να φανταστείς πού ζούσα, που έχω ξαναπάει πολλές φορές στο κρατητήριο αλλά αυτό το χάλι… να μην έχει πουθενά λάμπα, τουαλέτα δεν το συζητώ», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο.

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά