Σάλος με Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ήσουν ξινή και στριφνή…» – «Τιμή μου που δεν με συμπαθούσες…»

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη συμμετείχε στο «The 2night Show» και η συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έκρυβε εκπλήξεις και αποκαλύψεις. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τον λόγο για τον οποίο έφυγε από την «Μουρμούρα».

«Ήσουν ξινή και στριφνή…» – «Τιμή μου που δεν με συμπαθούσες…»

Παραδέχτηκε πως παλιότερα δεν συμπαθούσε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφέροντας «έχω την αίσθηση ότι έχεις κάνει μια διαδρομή μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια… αυτό το εξομολογητικό που έχεις, δεν έχει να κάνει μόνο με το επάγγελμα και το ότι μπαίνεις μέσα στα σπίτια, αλλά με το ότι το ψάχνεις και ότι έχεις βασανιστεί λίγο. Γι’ αυτό σε συμπαθώ περισσότερο τώρα. Παλιότερα δε σε συμπαθούσα με αυτά που έκανες. Δε μου άρεσαν πολύ αυτά που έκανες», εξηγώντας ότι την ενοχλούσαν όσα έκανε σε υπερβολικό βαθμό, όπως να πετάει πράγματα από τα μπαλκόνια των τηλεθεατών, στην εκπομπή «Πολύ την Κυριακή».

«Είναι τιμή μου που δεν με συμπαθούσες παλιότερα, γιατί άνθρωποι σαν κι εσένα -και ευτυχώς ήταν λιγότεροι από αυτούς που με συμπαθούσαν για αυτό είμαι ακόμα εδώ- μην το πάρεις στραβά, αλλά ήταν οι άνθρωποι που για εμένα ήταν λίγο στριφνοί και ξινοί. Για εμένα ήσουν στριφνή και ξινή και όταν μου έλεγαν “δεν αρέσεις στη φίλη μου την Δάφνη” έλεγα ότι “δεν με νοιάζει καθόλου».

Related posts

“Για τον μπαμπά μου εκεί ψηλά”: Η Μαρίνα Σάττι έδωσε το Ζάρι για τον τελικό της Eurovision 2024

“Μια φορά Έλενα, για πάντα Number One”: Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision & γκρέμισε το Μάλμε

“Σκουπίστε το ΟΑΚΑ, έρχεται!”: “Έριξε” το twitter η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι στον Ημιτελικό της Eurovision