Σα να βγήκε φωτοτυπία:Τα γονίδια έκαναν θαύμα με την κόρη της Κλέλιας Ρενέση,είναι ίδιες!

“Η Μάγδα Φύσσα ξέρει βαθιά να αγκαλιάζει και το Κοραλιώ να αγκαλιάζεται” έγραψε στη λεζάντα.
Σε μια πολύ τρυφερή, συγκινητική και ταυτόχρονα συμβολική ανάρτηση προχώρησε η Κλέλια Ρενέση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H ηθοποιός που το καλοκαίρι της το πέρασε στην ακριτική Γαύδο μαζί με την κόρη της Κοραλία, αυτή τη φορά μας έδειξε το πρόσωπο της μικρής για πρώτη φορά και μάλιστα εξήγησε και τον άκρως ιδιαίτερο λόγο για τον οποίο προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Η Κλέλια Ρενέση, βρέθηκε μαζί με την τριών ετών κόρη της την οποία μεγαλώνει μόνη, σε μια εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου “Παύλος Killah P Φύσσας” και φωτογραφήθηκε μαζί με την μητέρα του δολοφονημένου ράπερ ενώ υπογράμμισε πως δεν θα μπορούσε να παραβρεθεί εκεί χωρίς την κόρη της καθώς επιθυμία της είναι η Κοραλιώ να περιτριγυρίζεται μονάχα από ανθρώπους που ξέρουν να αγαπούν και έχουν την αλήθεια στα μάτια τους.

Στη λεζάντα της σειράς των φωτογραφιών που δημοσίευσε έγραψε: Η Μαγδα Φυσσα κ ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» @syllogos_paylos_killahp_fyssas με την παρεα τους, μας μαθαινουν πως στο καμμενο χωμα γινεται παρτερι με λουλουδια ευωδιαστά… μακαρι παντα η απώλεια να μνημονεύεται με τοση στοργη κ αγαπη! Ναι! Αυτο ειναι η ζωη. Κ χαιρομαι που ειμαι μερος της! Κ το παιδι μου θελω παντα να τριγυρναει σ αυτους τους κηπους της αγαπης κ να βλεπει τ αληθινά τα ματια. Δεν θα μπορουσα να παω χωρις αυτην , ουτε να την κρυψω απ την χαρα κ την ομαδα.
Μονο για την Μαγδα , το μουτρακι του παιδιου μου βγαινει δημοσίως. Κ ας μεινει ετσι στους κοινοποιητες παρακαλω. Η Μαγδα Φυσσα ξερει βαθια ν αγκαλιαζει κ το Κοραλιω να αγκαλιαζεται.
Ευχαριστω τον φιλο μου Λεωνιδα Proxima Estacion Esperanza @proxima_estacion_esperanza για τις υπεροχες φωτο!

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα