Σα κροίσος πάνω στη θάλασσα: Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως θα γιορτάσει τα γενέθλια του και θα τον ζήλευε και ο Ωνάσης

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε μια υπόσχεση την Παρασκευή 5/4 στους συνεργάτες του από το Πρωινό, μετά την προβολή των δηλώσεων του Ηλία Ψινάκη στο αεροδρόμιο. Ο γνωστός manager τόνισε, πως πετούσε για Γαλλία, όπου και θα γιορτάσει με καλούς φίλους τα φετινά γενέθλιά του.

Με τη σειρά του λοιπόν, ο παρουσιαστής έκανε γνωστά τα δικά του σχέδια για την ημέρα των γενεθλίων του. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει σκοπό να βρεθεί εκτός Ελλάδος, ωστόσο τα πλάνα του είναι να γιορτάσει στη θάλασσα, που αποτελεί μεγάλη του αγάπη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας καλεσμένοι του θα είναι οι συνεργάτες του από το Πρωινό, τους οποίους έχει σκοπό να κάνει βόλτα στα νερά του κυκλαδίτικου πελάγους με το σκάφος που θα νοικιάσει, καθώς αποκάλυψε πως φέτος δεν έχει δικό του .

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το σκάφος του

«Στα γενέθλιά μου θα σας βάλω στο φουσκωτό – δεν έχω βέβαια δικό μου φουσκωτό φέτος, θα νοικιάσω ένα – να σας πάω κάπου Σαββατοκύριακο. Στη Τζιά, δικές μου οι βενζίνες», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.






Related posts

“Βλέπεις το σαρδόνιο χαμόγελό μου;” Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Σάκης Τανιμανίδης και όλοι του εύχονται με το καλό

“Αυτή η γυναίκα ερμηνεύει με τα μάτια” Αποθέωση για τη Μαρία Καβογιάννη στον 2ο κύκλο του Maestro

“Το βρήκα εκεί” Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Διδυμότειχο, μετέφεραν το μωράκι τους νεκρό στο νοσοκομείο