Ροζαλία Καρύδη: Η κόρη της Ζενεβιέβ Μαζαρί μεγάλωσε, είναι ολόιδια η μητέρα της και έχει ήδη στυλ μοντέλου

Μπορεί τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να την έχουμε συνηθίσει ως μία αυστηρή κριτή του GNTM, η ίδια όμως είναι πιο γλυκιά μητέρα και είναι πλήρως αφοσιωμένη στα παιδιά της.

Η ίδια έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της, με τον οποίο έκλεισαν πριν λίγο καιρό έξι χρόνια γάμου και δεκαπέντε γνωριμίας. Η πρώην creative director και κριτής του διαγωνισμού ομορφιάς, δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία, με αφορμή την γιορτή της μητέρας.

Δείτε την εδώ

Συγκεκριμένα η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου θηλάζει την νεογέννητη κόρη της Ροζαλία, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: «Μάιος του 2011, πρώτη φορά μαμά στην Ροζαλία! Αφιερωμένο: Στην Μαμά μου, που τόσο μου λείπει, που με αγάπησε με λατρεία, ένα ευχαριστώ που με έμαθες πάνω από όλα να ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΝΑ ΖΩ!».

Σε προηγούμενη ανάρτηση της, η Ζενεβιέβ δημοσίευσε μια φωτογραφία με την μεγάλη πλέον κόρη της και τον γιο της. Όπως βλέπουμε από τη φωτογραφία, η ομοιότητα της Ζενεβιέβ με την κόρη της είναι απίστευτη, ενώ η μικρή Ροζαλία έχει μεγαλώσει και ήδη έχει αποκτήσει στυλ μοντέλου.

Related posts

Χρυσοχέρα η Ζέτα Μακρυπούλια: Μπήκε στην κουζίνα, έβαψε κόκκινα αυγά και μαγείρεψε φασολάδα!

«Μου λείπεις τόσο πολύ»: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Μενούνος για την μητέρα της 3 χρόνια από το θάνατο της

Μόλις χώρισε, ξανά παντρεύεται: Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου – «Bride to be»