Ρόκκος: Σφιχταγκαλιάζονταν με δάκρυα στα μάτια – Ρίγη συγκίνησης στην κηδεία του αδερφού του την ώρα που μεταφερόταν το φέρετρο

Ο Νίκος Ρόκκος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών, λίγο πριν μπει το 2024, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τα τρία του παιδιά, την μητέρα του και τον αδερφό του, Στέλιο.

Έκλαιγαν όλοι μαζί

Σήμερα, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, σε λίγη ώρα, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του στο νησί της Λήμνου όπου ζούσε και η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, βρίσκεται εκεί, παρουσιάζοντας τα πρώτα πλάνα από την εκκλησία στην οποία θα λάβει χώρα η εξόδιος ακολουθία.Η οικογένειά του προχωρούσε αγκαλιασμένη, όσο το φέρετρό του μεταφερόταν στο εσωτερικό του ναού. Μάλιστα, παρουσιάστηκε και ένα πλάνο του Στέλιου Ρόκκου δίπλα στην σύζυγό του, Λελέ Γκόφα, με την Κατερίνα Καινούργιου αμέσως να ζητάει να κοπεί η μετάδοση, διότι θεωρεί ανάρμοστο να υπάρχουν κάμερες μπροστά στα πρόσωπα των ανθρώπων που θρηνούν.

Related posts

Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή

Κατερίνα Στανίση: «Δεν μπορώ τις πλαστικές όλες έχουν ίδιο πρόσωπο, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι»

Περήφανη μητέρα η Εύη Αδάμ: Έκανε πασαρέλα μαζί με την κόρη της Νεφέλη Λιβιεράτου και έκλεψαν τις εντυπώσεις