Ρένος Ρώτας: Δύο άνδρες με ένα παιδί είναι πιο λογικό από την “καλή οικογένεια άνδρα – γυναίκας”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Γεια Σου” με τη Μαρία Μπακοδήμου, ήταν ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Open με τίτλο “Η δική μας οικογένεια”.

Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για την νέα σειρά και αναφέρθηκε στα μηνύματα που περνάει η σειρά, τονίζοντας πως αυτό που θέλουν να δείξουν στους τηλεθεατές, είναι ότι μια οικογένεια μπορεί να μην είναι μόνο αυτό που συνηθίζεται να βλέπουμε γύρω μας και πως όλες οι οικογένειες πρέπει να είναι αποδεκτές, εφόσον υπάρχει αγάπη.

Ρένος Ρώτας: Τα μηνύματα που περνάνε από την σειρά είναι η σημερινή οικογένεια

Όπως είπε ο ηθοποιός.“Φτιάξαμε μια σειρά που θέλει να περάσει κάποια μηνύματα. Τι είναι η οικογένεια; Μπαμπάς, μαμά, παιδιά; Δεν είναι μόνο αυτό οικογένεια. Προσπαθούμε να περάσουμε ότι υπάρχουν πολλά είδη διαφορετικών οικογενειών. Ένα παιδί θέλει αγάπη. Δύο άνδρες με ένα παιδί είναι λογικότατο και ίσως πιο λογικό από άνδρας-γυναίκα. Βλέπουμε τις ‘αρρώστιες’ στην ‘καλή’ οικογένεια”.

Ρένος Ρώτας: Δείτε την συνέντευξη

Related posts

Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή

Κατερίνα Στανίση: «Δεν μπορώ τις πλαστικές όλες έχουν ίδιο πρόσωπο, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι»

Περήφανη μητέρα η Εύη Αδάμ: Έκανε πασαρέλα μαζί με την κόρη της Νεφέλη Λιβιεράτου και έκλεψαν τις εντυπώσεις