Ρε παιδιά, γιατί λέμε “μπράβο” στη Ράνια Τζίμα επειδή πιάστηκε με τσιγάρο στο χέρι; Κείμενο που σαρώνει

Η Ράνια Τζίμα είχε μια ανθρώπινη στιγμή. Βαθιά ανθρώπινη στιγμή. Πιάστηκε με ηλεκτρονικό τσιγάρο στο χέρι, έτοιμη για μια τζούρα νικοτίνης, από τεχνικό λάθος, μιας και η ίδια πίστευε πως η κάμερα έχει σταματήσει να καταγράφει. Συμβαίνουν αυτά. Ευτυχώς, κάποια στιγμή το βίντεο που νόμιζε η Τζίμα ότι έπαιζε, τελικά έπαιξε και ευχόμαστε να κατάφερε να κατευνάσει αυτό το αίσθημα ανάγκης για νικοτίνη. Το ξέρουμε, το έχουμε νιώσει.

Τι συνέβη

Γενικώς, το αίσθημα της στέρησης νικοτίνης μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού. Ας μην ξεχνάμε πως το κάπνισμα είναι εθισμός, όχι συνήθεια. Άνθρωποι σταματούν επαγγελματικά meetings για ένα τσιγάρο, δεν θέλουμε να σοκάρουμε κανέναν με την περιγραφή της ωμής καθημερινότητας μιας κάποιας διπλανής αίθουσας. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, δε, φαίνεται να χρησιμοποιεί μια συσκευή θέρμανσης καπνού, και εικάζουμε πως στο στούντιο έχει δοθεί άτυπα το «εντάξει» για ένα τέτοιο τσιγαράκι σε εσωτερικό χώρο. Δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου.

Είναι απόλυτα ΟΚ; Όχι. Άλλωστε πλέον απαγορεύεται το κάπνισμα και το άτμισμα σε εσωτερικούς χώρους. Και οι συσκευές θέρμανσης καπνού είναι ανάμεσα σε όσα απαγορεύονται. Έκανε κάποιο ανεπανόρθωτο λάθος; Κάποιο έγκλημα που δεν έχει τύχει να κάνει ο καθένας από εμάς κάποια στιγμή στη ζωή του; Όχι, προς Θεού. Της αξίζουν «μπράβο» και συγχαρητήρια για αυτό το «ξεχαρμάνιασμα» που πήγε εντελώς λάθος, μιας και ούτε τη τζούρα της δεν πρόλαβε να κάνει λόγω καλής αντίληψης και γρήγορων αντανακλαστικών; Σίγουρα όχι. Κι όμως, τα δέχεται.

Σε άλλα νέα, στα social media το «μπλούπερ» του δελτίου ειδήσεων και του υποκατάστατου τσιγάρου της Ράνιας Τζίμα έχει απασχολήσει και τα περισσότερα σχόλια είναι εκστατικά. «Μπράβο» και «καλά έκανε» διαβάζουμε παντού. Η «ταύτιση» μάλλον είναι το ζητούμενο της εποχής που όλοι ψάχνουμε τους εαυτούς μας στους άλλους για ένα πατ πατ στις αδυναμίες μας.

Τα αδικαιολόγητα μπράβο

Related posts

Πιο γυναικάρα από ποτέ στα 41 της η Μαριέττα Χουρσαλά: Εμφανίστηκε με μαγιό στην παραλία και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη

Την προσέβαλε ασταμάτητα: Το προσβλητικό παρατσούκλι που είχε βγάλει αχώνευτος νικητής της Eurovision στην Καλομοίρα

“Ειδαμε την Μελωδία να ανοίγει τα ματάκια της”: Η μαγική στιγμή που έζησαν Μαυρίκιος & Ιλάειρα στο υπερηχογράφημα