“Ρε γριά, τεμπέλα δε ντρέπεσαι λίγο;” Το απαράδεκτο σχόλιο στην Ανίτα Μπραντ & η αποστομωτική δημόσια απάντηση

Η Ανίτα Μπραντ δέχθηκε λεκτική επίθεση από έναν ακόλουθό της στο Instagram, για την ηλικία που επέλεξε να κάνει τα παιδιά της.

Η επιχειρηματίας δεν δημοσιεύει συχνά τα σχόλια που δέχεται συνήθως στα social media, ωστόσο, τα συγκεκριμένα, την έκαναν να ξεπεράσει τα όριά της και να θέλει να απαντήσει δημόσια, προκειμένου να δουν οι ακόλουθοί της, τι κόσμος υπάρχει.

Ο εν λόγω χρήστης του Instagram αποκάλεσε την Ανίτα Μπραντ «γριά» και ότι όλη την ημέρα δεν κάνει τίποτα.

Λεκτική επίθεση δέχτηκε η Ανίτα Μπραντ

Ο χρήστης ξεκίνησε, πριν από αρκετούς μήνες, την επίθεση, γράφοντας «Ρε γριά τι θα γίνει με εσένα; Τεμπέλα. Βγαίνεις στα κανάλια ως τι; Επάγγελμα δεν έχεις. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Έκανες παιδιά κοντά στα 50 γριά, τα παιδιά χρειάζονται νέους ανθρώπους».

Από την πλευρά της, η Ανίτα Μπραντ απάντησε «Καημένε μου σε λυπάμαι για την κακία που σε τρώει από μέσα σου. Άνοιξε μωρέ την καρδιά σου μπας και καταλάβεις τι σημαίνει αγάπη στη ζωή».

Ο ίδιος χρήστης έγραψε ξανά σχόλιο, υπογραμμίζοντας «Γριά τι θα γίνει με εσένα, είσαι 50 χρόνων και έχεις παιδάκι», με την επιχειρηματία να απαντά «Θα μπορούσα να γράψω ένα κατεβατό για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν θα μπω όμως σε αυτήν τη διαδικασία καθώς ο Θεός δεν σου δίνει πάντα αυτό που θέλεις σε πιο νεαρή ηλικία αλλά όχι και πενηντάρα. Αλλά και να ήμουν και πάλι δεν έχεις κανέναν λόγο να κρίνεις τις επιλογές ανθρώπων που δεν γνωρίζεις καν. Που δεν ξέρεις τι αξίες κουβαλάνε, που δεν ξέρεις με τι τρόπο φροντίζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους και δεν ξέρεις τι αγάπη τους δίνουν. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Κράτα αυτό στο μυαλό σου».

Related posts

«Ο μπαμπάς μας, ο γίγαντας»: Η οικογενειακή φωτογραφία Κικίλια – Μπαλατσινού με τον μικρό Παναγιώτη & η τρυφερή στιγμή

Αιώνια λατρεμένη Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό βίντεο του MEGA για το μεγάλο «αντίο» στη σπουδαία ηθοποιό

Πρώτο Πάσχα χωρίς την Τατιάνα Μπλάτνικ – Στον Πόρο έκανε Ανάσταση η τέως βασιλική οικογένεια