Ράκος ο Πρίγκιπας Χάρι: Τι απάντησε στην άρνηση του Βασιλιά Καρόλου να τον δει

Ο Πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται στο Λονδίνο για τον ειδικό εορτασμό της δέκατης επετείου των παραολυμπιακού τύπου αγώνων του «Invictus Games» για πρώην και εν ενεργεία μέλη των ενόπλων δυνάμεων που ο ίδιος έχει ιδρύσει. Στους αγώνες αυτούς κάλεσε όλη τη βασιλική οικογένεια, αλλά δεν θα παρευρεθεί κανείς. Η επίσκεψή του στη Μεγάλη Βρετανία έρχεται μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο.

Διάφορα δημοσιεύματα αναρωτιόντουσαν αν θα συναντηθεί ο πρίγκιπας με τον Βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπό του πρίγκιπα, ο Βασιλιάς Κάρολος δεν έχει χρόνο για τον πρίγκιπα Χάρι. Το παλάτι δήλωσε πως η Κάθριν Μίντλετον θα συναντούσε τον Χάρι μόνο αν κάτι τέτοιο της το ζητούσε προσωπικά ο Βασιλιάς. Αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος. Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως την ίδια μέρα ανακοινώθηκε πως ο Βασιλιάς Κάρολος θα χρίσει συνταγματάρχη τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, τίτλος που προοριζόταν πάντα για τον Χάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι θα ταξιδέψει στο Λονδίνο στις 8 Μαΐου

Ο Δούκας του Σάσεξ, 39 ετών, θα μεταβεί στο Λονδίνο στις 8 Μαΐου για έναν ειδικό εορτασμό της δέκατης επετείου των παραολυμπιακού τύπου αγώνων του για πρώην και εν ενεργεία μέλη των ενόπλων δυνάμεων, όπως επιβεβαιώθηκε την Κυριακή 28 Απριλίου.

Ο Δούκας του Σάσεξ θα ταξιδέψει στη Μεγάλη Βρετανία στις 8 Μαΐου
Η πρώτη επίσκεψη μετά την ανακοίνωση της Κέιτ ότι πάσχει από καρκίνο.

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχει χρόνο για τον πρίγκιπα Χάρι
Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Κάρολο και τον γιο του – Ποιος ο λόγος που δεν έχουν βρεθεί ακόμα

Η ανακοίνωση του εκπροσώπου του Πρίγκιπα Χάρι

«Σε απάντηση των πολλών ερωτήσεων και των συνεχιζόμενων εικασιών σχετικά με το αν ο δούκας θα συναντηθεί με τον πατέρα του κατά την παραμονή του στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτήν την εβδομάδα, αυτό, δυστυχώς, δεν θα είναι δυνατό λόγω του πλήρους προγράμματος της Αυτού Μεγαλειότητας. Ο δούκας έχει βέβαια κατανόηση για το ημερολόγιο των υποχρεώσεων του πατέρα του και τις διάφορες άλλες προτεραιότητες του και ελπίζει να τον δει σύντομα».

Related posts

Επιβεβαιώνονται οι φήμες! Μαθεύτηκαν τα νέα για τον Μαθιό του Σασμού και τη γυναίκα της ζωής του

Καμία σχέση με τον Γιωργίκη Προβιό! Το σπίτι του Μελέτη Ηλία είναι γεμάτο χρώματα και παιδικές φωνούλες

Ξέχασε τους καλούς του τρόπους: Η ερώτηση follower που δεν θέλησε να απαντήσει ο Άγγελος Λάτσιος