Ράκος ο Νίκος Πολυδερόπουλος μετά τον θάνατο του αδερφού του – Στο Άγιον Όρος με τον πατέρα του

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος περνά δύσκολες στιγμές καθώς ξαφνικά έχασε τον μικρότερο αδελφό του, Παντελή ανήμερα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την εκπομπή, «Super Κατερίνα»

Πατέρας και γιος φιλοξενήθηκαν στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος, αλλά επισκέφθηκαν και άλλες μονές, συνομίλησαν με τους μοναχούς, προσευχήθηκαν και κοινώνησαν. Να σας θυμίσουμε ότι συχνά ο ηθοποιός μιλά για τη σχέση του με το Θεό και έτσι σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής του θέλησε να απομονωθεί εκεί.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Νίκου Πολυδερόπουλου, με την ξαφνική απώλεια του 28χρονου αδελφού του, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο αδελφός του ηθοποιού, Παντελής, μία ημέρα πριν είχε βρεθεί στο νοσοκομείο, καθώς είχε ενόχληση στον λαιμό. Ωστόσο, οι γιατροί τον έδιωξαν λέγοντας πως δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ύστερα από επικοινωνία των δημοσιογράφων της εκπομπής «Super Κατερίνα» με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, έγινε γνωστό πως διατάχθηκε ΕΔΕ και δημιουργήθηκε φάκελος, ώστε να αποδειχθεί τι έχει συμβεί τελικά και αν υπάρχει ευθύνη από την πλευρά των γιατρών.

Related posts

Έξαλλη με τους followers της η Σούπερ Κική: «Παρατάω το κινητό και σε δύο λεπτά τράκαρα – Φταίτε»

Βαρύ πένθος για την Ιφιγένεια Τζόλα – Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες, το σπαρακτικό αντίο

Κόλαφος ο Τσαλίκης για Σάττι: “Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη & λίγο ανώριμη γυναίκα”