Ραγίζει καρδιές ο Γιάννης Βαρδής: Η συγκινητική ανάρτηση για θάνατο του Αντώνη Βαρδή τα είπε όλα

Γιάννης Βαρδής: Ο γιος του μεγάλου ερμηνευτή Αντώνη Βαρδή που ακολουθεί τα χνάρια του στον καλλιτεχνικό χώρο, ράγισε καρδίες με το μήνυμα που γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον χαμό του πατέρα του.

Γιάννης Βαρδής: Η ανάρτηση για τον χαμό του πατέρα του

Ο Αντώνης Βαρδής “έφυγε” από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Με αφορμή, λοιπόν, τη συμπλήρωση 8 χρόνων από εκείνη την ημέρα, ο γιος του Γιάννης Βαρδής έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

«Δεν έχω τρόπο να σε βρω, μα ούτε και να σε ξεχάσω. Να σε θυμάμαι δεν μπορώ, μα ούτε και να σε προσπεράσω. Σ’ αγαπάω μπαμπά μου. Σαν σήμερα 2/9/2014» έγραψε ο Γιάννης Βαρδής
«Ήταν δύσκολο το τέλος για τον πάτερα μου ειδικά μετά την επέμβαση. Ο πατέρας μου δεν ήξερε πως είχε βγάλει για δεύτερη φορά όγκο στο κεφάλι, τού είχαμε πει πως έχει πάθει μία λοίμωξη. Πιστεύω πως ο πατέρας μου ήθελε να «φύγει» νωρίτερα από ότι έφυγε. Προς το τέλος, είχε παραλύσει δεν μπορούσε να μιλήσει, καταλάβαινες πως είχε χάσει τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του» είχε πει ο τραγουδιστής για τον θάνατο του πατέρα του στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Related posts

“O νυν δεν είναι πλούσιος” Στη φόρα η κρυφή ζωή της Τατιάνας Μπλάτνικ, βρήκε κιόλας τον αντικαταστάτη του Νικόλαου

Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και την έκανε έτσι, ότι θα με χτυπήσει»

Ιάσονας Μανδηλάς: «Όταν παντρεύεται ένα στρέιτ ζευγάρι το βροντοφωνάζει, θέλουμε και εμείς»