Ραγίζει καρδιές η Τσιμτσιλή για την αποβολή της Ιλάειρα Ζήση: “Είμαι παθούσα και θυμάμαι πως είχα πολλά ερωτήματα”

Μία αποβολή είχε η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου, Ιλάειρα Ζήση και η Σταματίνα συγκινημένη έστειλε τις ευχές και το μήνυμά της.

Οι δύο άτυχες εγκυμοσύνες της Σταματίνας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια δυσάρεστη είδηση αλλά ως παθούσα θα πω ότι δεν πρέπει να αγχώνεται κανένα ζευγάρι όταν έρχεται μια αποβολή. Το σημαντικό σε μια αποβολή, αφού πρώτα διαχειριστείς τα δύσκολα συναισθήματα, είναι να εστιάσεις στο θετικό, δηλαδή ότι το ζευγάρι μπορεί να κάνει ένα παιδάκι. Τα πράγματα πλέον με τις αποβολές έχουν ξεφύγει στους αριθμούς, μία στις δύο εγκυμοσύνες έχει τον κίνδυνο να μείνει ατελής. Όταν αποβάλει μια γυναίκα είναι η επιλογή της φύσης να μην γεννηθεί ένα μωράκι με μια χρωμοσωμιακή ανωμαλία. Μην στεναχωριέστε παιδιά, είστε νέοι, φρεσκοπαντρεμένοι».

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή επεσήμανε: «Δικαιολογημένη η θλίψη. Ακόμα και εγώ στην δική μου θυμάμαι είχα πολλά ερωτήματα “μήπως έκανε εγώ κάτι λάθος; μήπως έκανα μια απότομη κίνηση;” Είναι στη φύση του ανθρώπου να αναζητά τις δικές του ευθύνες σε μία δυσκολία. Μην στενοχωριέστε παιδιά, είστε τόσο νέοι. Η φύση ξέρει και αποφασίζει. Δεν είναι εύκολο, δύσκολο δεν ξέρω τι φταίει… Ο τρόπος ζωής… Αλλά πρέπει να σκεφτούν θετικά όσο δύσκολο και αν είναι».

Δείτε το απόσπασμα

Related posts

Κανείς δεν το ήξερε: Αυτός είναι ο διάσημος νονός της κόρης των Λασκαράκη – Τσιμιτσέλη που δεν γνωρίζαμε

Σιγά μην χαλάσει την ζαχαρένια της: Έτσι θα περάσει το πρώτο της Πάσχα η Αντωνά χωρίς τον Σοϊλέδη, ο εξωτικός προορισμός όνειρο

Σταμάτησε να τρώει δυο πράγματα και έχασε τα περιττά κιλά: Το μυστικό της Μαρία Κορινθίου, που την άφησε μισή