Ραγίζει καρδιές η Δώρα Τσαμπάζη: «Φέτος Αλέξανδρε θα στολίσουμε το δέντρο χωρίς εσένα»

Η σύζυγος του αθλητή Αλέξανδρου Νικολαίδη στάθηκε βράχος στο πλευρό του στη μεγάλη του μάχη με τον καρκίνο και τώρα μεγαλώνει χωρίς εκείνον τα δύο αγγελούδια τους. Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς εκείνον είναι δύσκολα και προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Συγκινεί το πανελλήνιο η Δώρα Τσαμπάζη

Δημοσίευσε φωτογραφία του αγκαλιά με τη κόρη τους και έγραψε: «Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια, η κόρη μας, μόλις πέντε μηνών μπουσούλησε για πρώτη φορά κι εσύ καμάρωνες για το παιδί θαύμα (ως γνήσιος μπαμπάς κουκουβάγια!) για το δυνατό και πανέξυπνο πλάσμα μας.

Σαν σήμερα στολίζαμε κάθε χρονιά το δέντρο μας, ακριβώς ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα, εσύ περνούσες μόνο τα φωτάκια και μετά με άφηνες στον ψυχαναγκασμό μου να βάλω τα στολίδια εκεί που θέλω εγώ.Και φέτος θα στολίσουμε κάποια στιγμή, και τα φωτάκια θα περάσουμε μόνοι μας, όμως το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει σε αυτό το σπίτι, είναι το δικό σου».

Η ανάρτησή της

Related posts

Παντού και πάντα μαζί: Διακοπές στην Αλβανία για τον Βασάλο με τον Fipster – Οι κοινές φωτογραφίες & το challenge

Στην κατάσταση της απαγορεύεται: Το θαλάσσιο σπορ που λατρεύει η Αλεξάνδρα Νίκα & οι αντιδράσεις στα σχόλια

Έχει πάρει από την μαμά του: Αυτός είναι ο έφηβος κούκλος γιος της Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη – Σπάνια φωτογραφία μαζί του