Ράγισε καρδιές η Ανδρομάχη Μαρκοπούλου: Έτσι αποχαιρέτησε με μία ανάρτηση τον Ηλία Ζερβό

Ανδρομάχη Μαρκοπούλου: Η φίλη και συνάδελφος του Ηλία Ζερβού αποχαιρέτησε τον γνωστό ηθοποιό δημόσια μιλώντας για εκείνον με τα καλύτερα λόγια. Τον χαρακτήρισε δίκαιο, σοφό, γενναίο και άφησε το δικό της τελευταίο αντίο στον ηθοποιό που αγαπήσαμε. Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Ζεβρός έπαιξε στην ελληνική τηλεόραση δύο ρόλους-σταθμούς, εκείνον του δικηγόρου στο Κωνσταντίνου και Ελένης και εκείνον του δικηγόρου στο πετυχημένο σίριαλ Άκρως Οικογενειακόν.

Ανδρομάχη Μαρκοπούλου: Η συγκινητική φωτογραφία

Δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία και έγραψε δυο συγκινητικά λόγια καθώς είναι συγκλονισμένη από τον ξαφνικό χαμό του συναδέλφου της τον οποίο εκτιμούσε πολύ.

«Αχ μωρέ Ηλία! Αχ μωρέ Ηλία! Δίκαιε, γενναίε, ξεχωριστέ, σοφέ κι ονειροπόλε. Κρατώ τις κουβέντες μας, τις θεατρικές παραστάσεις που μου έφτιαξες σε έναν ωραίο σκληρό δίσκο, τις συμβουλές σου και τη στήριξή σου, το καυστικό σου χιούμορ και την αλήθεια σου! Αχ μωρέ Ηλία! Αχ μωρέ Ηλία!».

Related posts

Εκφράζει κάθε γυναίκα η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Λέμε χαμηλόφωνα τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης λες και είναι ντροπή»

Μαθεύτηκε 10 χρόνια μετά για τη Βάσω Λασκαράκη: «Αν δε γουστάρει, κρατάει μια απόσταση που μπορεί να είναι έως…»

Παλιά «καραβάνα» η Καινούργιου: «Όταν κάνεις ντόρο, καλό είναι να μην πηγαίνεις σε εκδηλώσεις»