Ράγισε η φωνή του Γιάννη Πουλόπουλου για το σύντροφό του: “Μπορεί να αφήσω την τηλεόραση, σημασία έχει η προσωπική ζωή”

Το μέλλον του στην τηλεόραση ξεκαθάρισε ο Γιάννης Πουλόπουλος ενώ έχει πολλές φορές μιλήσει χωρίς ταμπού και για την προσωπική ζωη του.

Οι δηλώσεις του

Ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Ισόδωρο Φίκαρη, σχολιάζοντας τις τηλεοπτικές εξελίξεις της σεζόν.

Στο τέλος του βίντεο, ο Γιάννης Πουλόπουλος «λύγισε» μιλώντας για το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τα media, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική του ζωή, όπως είχε αναφερθεί και στο παρελθόν.

«Για μένα είναι προτεραιότητα η προσωπική μου ζωή. Είναι σημαντικό να λες σε έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι τη ζωή σου, ότι τον αγαπάς. Είναι πολύ πιο σημαντικό από το τι θα κάνω εγώ στην τηλεόραση», είπε στο τέλος των δηλώσεών του ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Η Μαρία Μπακοδήμου για τον Γιάννη Πουλόπουλο

Μετά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Συγκινήθηκε και ράγισε η φωνή του. Παιδιά να μοιραστώ κάτι μαζί σας; Τον αγαπώ τον Γιάννη, έχουμε δουλέψει για πολλά χρόνια κι ήμασταν μαζί. Όταν έκανε το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, έκαναν ένα μεγάλο πάρτι, όπου αντάλλαξαν όρκους. Οι όρκοι τους ήταν οι πιο συγκινητικοί που έχω ακούσει σε γάμο. Πραγματικά κλαίγαμε όλοι. Είναι ένα ζευγάρι, που αγαπιέται κι είναι δύο πολύ καλά παιδιά.

Χαίρομαι πάρα πολύ που έχουν ταιριάξει, παρόλο που είναι αταίριαστοι. Είναι ένα παράδειγμα αγαπημένου ζευγαριού και χαίρομαι που βάζει προτεραιότητα», είπε τέλος η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ.

Το συγκινητικό βίντεο

Related posts

Χρυσοχέρα η Ζέτα Μακρυπούλια: Μπήκε στην κουζίνα, έβαψε κόκκινα αυγά και μαγείρεψε φασολάδα!

«Μου λείπεις τόσο πολύ»: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Μενούνος για την μητέρα της 3 χρόνια από το θάνατο της

Μόλις χώρισε, ξανά παντρεύεται: Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου – «Bride to be»