“Υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μην το είχα κάνει”: Η Παπαρίζου αποκαλύπτει για την πλαστική επέμβαση που έκανε τελευταία

Η αγαπημένη Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τη Eurovision αλλά και την άποψή της για τις πλαστικές επεμβάσεις, όπως και τα βραβεία MAD!

Για την Φουρέιρα κα τις πλαστικές επεμβάσεις

«Πάρα πολύ απλά έγιναν τα πράγματα. Κάτι ονειρεύεσαι, σηκώνεις το τηλέφωνο, κάνεις την πρόταση, λες «ναι» ή «όχι», τώρα ή αργότερα. Η Ελένη είναι ένα τόσο ταλαντούχο πλάσμα, δεν σταματάει ποτέ τις πρόβες», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου για τη μουσική συνύπαρξη με την Ελένη Φουρέιρα.

«Το φιλί ήταν εντελώς αυθόρμητο, η Ελένη έκανε την πρώτη κίνηση. Ήταν πολύ αληθινό», τόνισε.

«Με το κατάλληλο τραγούδι εννοείται ότι θα ξαναπήγαινα στη Eurovision. Θα μου άρεσε όμως να είμαστε διάφοροι καλλιτέχνες και να ψηφίσει ο κόσμος τι θέλει να δει και να ακούσει.

Όταν μου δόθηκε εμένα η ευκαιρία, ο κόσμος όντως ένιωθε ότι είναι «My Number One». Είχαμε τους Ολυμπιακούς, το Euro, γι’ αυτό ένιωσε έτσι ο κόσμος και το ψήφισε», σημειώνει η Έλενα Παπαρίζου για μία ενδεχόμενη νέα συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό.
«Καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του στο κομμάτι των πλαστικών επεμβάσεων. Εγώ προσωπικά το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει baby bottox. Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι. Όσο να ‘ναι τα πράγματα… πέφτουν.

Οτιδήποτε κάνουμε πρέπει να το σκεφτόμαστε πολύ πριν, να μην ξεκινάει η υπερβολή και να μην έχει τελειωμό», απαντά η Έλενα Παπαρίζου στον Τάσο Ριζόπουλο για το θέμα των πλαστικών επεμβάσεων.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Γεμάτος τατουάζ, κούκλος και φιλανθρωπος: Όλο το ΣΕΦ γύρισε να κοιτάξει τον Μιλτιάδη Μαρινάκη

Το αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου: Τι θα κάνει το τατουάζ του Ταχτσίδη στο χέρι της;

Καλά πήγε αυτό με τον Σοιλέδη: Το τατουάζ που είχε κάνει με το πρόσωπο της Αντωνά και ψάχνει να το σβήσει