“Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία”: Ραγίζει καρδιές ο Νίκος Φλωρινιώτης για τη μάχη του με τον καρκίνο μετά το χαμό του πατέρα του

Τα παιδιά του αγαπημένου τραγουδιστή μίλησαν για τον πατέρα τους, με τον Νίκο Φλωρινιώτη να εξομολογείται τον αγώνα που δίνει με τον καρκίνο.

Οι δηλώσεις του γιου του

“Ακόμα αντιμετωπίζω το πρόβλημα υγείας. Δεν έχει τελειώσει, έχω πολλή πορεία μπροστά μου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ξεκίνησα και τη δουλειά, σαν ψυχοθεραπεία”, είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φλωρινιώτης.

“Δεν θα γίνω σαν τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας και μοναδικός. Δεν είμαι ο πατέρας μου και πρέπει να κάνω τη δική μου πορεία. Δε μπορώ να τον αντιγράψω, ούτε να τον φτάσω”, ανέφερε ο γιος του αείμνηστου καλλιτέχνη, μιλώντας στην εκπομπή “Καλοκαίρι Yes”.

“Υπέφερε εδώ και χρόνια. Δεν περιμέναμε να φύγει από τη ζωή. Ο πατέρας μου είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο και οι γιατροί μας είπαν ότι καλύτερα που δεν ξύπνησε γιατί δεν θα μας αναγνώριζε” είπε ο Νίκος Φλωρινιώτης για το τέλος του Γιάννη Φλωρινιώτη.

“Ο πατέρας μου έλεγε ότι θα ζήσει άλλα 10 χρόνια και το πιστεύαμε”, συμπλήρωσε η Άννα Φλωρινιώτη.

Για το πρόβλημά του

Να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε μιλήσει και στο παρελθόν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

“Ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια είχα αφαιρέσει μία κρεατοελιά η οποία δεν έγινε ποτέ η βιοψία άρχισα και έχανα κιλά, είχα κόπωση…. Σε εκείνο το σημείο που είχα βγάλει την ελιά έβγαλα κάτι σαν λίπωμα και τελικά βγαίνει ο υπέρηχος και εκεί ανακάλυψα ότι δεν είναι λίπωμα και ότι είναι κακοήθης. Πόναγα πάρα πολύ… Γιατί είχε μπει μέσα στα νεύρα, φοβήθηκα πάρα πολύ όταν ακούς καρκίνος πάντα το μυαλό σου πάει στο κακό” είχε αναφέρει σε προηγούμενη συνέντευξή του ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Για τον Γιάννη Φλωρινιώτη

“Ο μπαμπάς μου το γνώριζε, δεν του τα λέγαμε όλα και μάλιστα το τελευταίο βράδυ που πήγα και έκανα τη θεραπεία και βγήκα από το νοσοκομείο μου λέει “Εγώ θέλω να γίνεις καλά εσύ παιδί μου και εγώ ας πεθάνω έχω ζήσει τη ζωή μου”… Και ήταν η προηγούμενη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και μετά από τρεις μέρες πέθανε” είχε πει τότε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Related posts

Δυο γοργόνες στη στεριά: Οι κόρες της Χριστίνα Μπόμπα και του Τανιμανίδη γίνονται μικρές κολυμβήτριες & ενθουσιάζουν

Αδιανόητη δήλωση: “Στην ΕΡΤ είπαν να στείλουν έναν γκέι και έναν μαύρο”

«Δυστυχώς επτωχεύσαμεν»: Βγήκε σε πλειστηριασμό το σπίτι του Γιώργου Κιμούλη – Τα οικονομικά προβλήματα και η πτώχευση