“Τους τα μάζεψε και έφυγε”: Με τόσα χρήματα αποχώρησε από το reality επιβίωσης ο Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor αιφνιδιάζοντας τους συμπαίκτες του αλλά και το κοινό. Ο παίκτης των διασήμων αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Survivor: Η αποχώρηση του Αλέξη Παπά

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο Γιώργος Λιανός, λέγοντας ότι: «Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, είχαμε ακόμη μια οικειοθελή αποχώρηση για λόγους προσωπικούς, για λόγους οικογενειακούς. Ο παίκτης που δεν θα είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η Κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς».

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Παππάς παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για 15 εβδομάδες, με τον ηθοποιό να αποχωρεί από το παιχνίδι κατά πολλές χιλιάδες ευρώ πλουσιότερος.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς λάμβανε 9.000 ευρώ ανά εβδομάδα παραμονής του στο reality επιβίωσης, και αποχώρησε έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 135.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να είναι παρέα με τον Σάββα Γκέντσογλου -ο οποίος σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν επίσης αποχωρεί οικειοθελώς στα επόμενα επεισόδια, στους πιο ακριβοπληρωμένους του παιχνιδιού μέχρι στιγμής.

Αυτά είναι τα ποσά που έχουν λάβει

Αλέξης Παππάς 135.000

Σάββας Γκέντσογλου 135.000

Τζέιμς Καφετζής 110.000

Μαρία Αντωνά 45.000

Όλγα Πηλιάκη 35.000

Νίκος Γκάνος 35.000

Άιρα Αντομαϊτίτε 13.000

Related posts

Τεράστια ανατροπή στον τελικό: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Eurovision

“Βγάλτε την νικήτρια, τέλος”: Η Μαρίνα Σάττι «έφερε εξάρες» με το Ζάρι και ξεσήκωσε τη σκηνή του Μάλμε

“Μαθαίνουμε τα βασικά”: Ξετρελαμένη με τον 1 έτους γιο της η Ελένη Φουρέιρα, δείχνει τα.. κατορθώματά του