“Του τα είπα όλα”: Η τελευταία κουβέντα που έκαναν Δώρα Τσαμπάζη – Αλέξανδρος Νικολαίδης πριν πεθάνει

Με βουρκωμένα μάτια μίλησε η Δώρα Τσαμπάζη για τον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη, που έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2022, μετά από γενναία μάχη με το καρκίνωμα NUT. Η δημοσιογράφος και υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Ι Love ΣουΚου και φυσικά ένα σημαντικό μέρος από τη συνέντευξή της ήταν αφιερωμένο στον άνθρωπό της…

«Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, το μυαλό και η ψυχή έχουν τεράστιες δυνατότητες. Μπαίνεις σ’ έναν μηχανισμό επιβίωσης προκειμένου να ανταπεξέλθεις τις πρώτες μέρες και τους πρώτους μήνες. Συνήθως σε πάει μηχανικά ο οργανισμός σου για το τι πρέπει να κάνεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το ένστικτο της μάνας είναι πολύ ισχυρό και νιώθει ότι πρέπει να προστατέψει τα παιδιά της απ’ όλο αυτό», δήλωσε αρχικά η Δώρα Τσαμπάζη για την πρώτη περίοδο μετά την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Για να συμπληρώσει: «Ήταν συνειδητή επιλογή να μην παρευρεθούν τα παιδιά στην κηδεία, ήταν πολύ μικρά και όλο αυτό με τις τηλεοπτικές κάμερες ήταν πολύ άγριο. Θεωρώ ότι θα ήταν τραυματικό για τα ίδια. Ακόμα δεν έχω βρει τον χρόνο να πενθήσω. Από τη μία είναι καλό, από την άλλη η συσσωρευμένη ένταση θα χτυπήσει κάπου. Αυτό ήταν που τη δεδομένη στιγμή με κράτησε όρθια».

Η τελευταία μεγάλη κουβέντα που έκαναν

«Δεν προλαβαίνω να λυγίσω τα βράδια, συνήθως κοιμίζω τα παιδιά και κοιμάμαι στο πεντάλεπτο. Υπάρχουν φορές μες στην ημέρα, όταν έρχονται δυσκολίες, που θυμάμαι τον Αλέξανδρο και μου λείπει ο τρόπος με τον οποίο θα με συμβούλευε να διαχειριστώ κάποιες καταστάσεις. Αλλά επειδή ζήσαμε πολλά χρόνια μαζί, ξέρω πώς θα με συμβούλευε. Επειδή κι εκείνος πέρασε για ένα διάστημα από την πολιτική, το ήθος και η αξιοπρέπειά του είναι φάρος για μένα», ανέφερε εν συνεχεία η Δώρα Τσαμπάζη.

Για να αποκαλύψει, εμφανώς συγκινημένη, την τελευταία μεγάλη κουβέντα που είχε με τον σύζυγό της, λίγο πριν φύγει από τη ζωή. «Είχαμε πολύ χρόνο, ένα μήνα πριν φύγει είχαμε ένα τέταρτο οι δυο μας, που του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω: “Δεν θέλω να φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρω, σου υπόσχομαι ότι θα σταθώ μάνα και πατέρας στα παιδιά και πάντα θα τους μιλάω για το πόσο γενναίος ήταν ο πατέρας τους, έκανε τα πάντα για να είναι εδώ όσο περισσότερο χρόνο κοντά τους”. Και γύρισε και μου είπε “Σ’ ευχαριστώ”», κατέληξε η Δώρα Τσαμπάζη, μιλώντας για τον εκλιπόντα σύζυγό της.

Related posts

Τραγικά νέα: Βαρύ πένθος για τον Θοδωρή Αθερίδη – Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Έσκασε “Βομβά”: Αυτή είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα που έκλεψε την καρδιά του Πρίγκιπα Νικολάου

Κάτια Ταραμπάνκο για τον Γιώργο Λιάγκα: «Τον Θεωρώ έναν από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα»