“Τότε που έλαμπα από ευτυχία”: Μια κούκλα η Τατιάνα Μπλάτνικ την πρώτη φορά που ήρθε Ελλάδα 23 ετών με τον Νικόλαο

Ο χωρισμός “βόμβα” της Τατιάνας Μπλάτνικ και του Νικόλαου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία το βράδυ της Παρασκευής 19/04. Το ζευγάρι μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, τονίζοντας ότι θα διατηρήσουν τον σεβασμό τους και την φιλική σχέση τους μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ γνώρισε τον Νικόλαο το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Τότε ξεκίνησε η σχέση τους που ο οδήγησε στον βασιλικό γάμο στις Σπέτσες.

Η πρώτη φορά που ήρθαν μαζί στην Ελλάδα

Η ίδια είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τον Νικόλαο ως ζευγάρι. Στη φωτογραφία από το 2003 βλέπουμε την νεαρή Τατιάνα να ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο της με φόντο την Αθήνα.

“Το πρώτο μας ταξίδι στην Ελλάδα – μαζί.. Πίσω στο 2003! Ποιος θα το φανταζόταν τότε, ότι θα είχαμε την τύχη να κάνουμε αυτή την όμορφη χώρα σπίτι μας. Πέρασα το Σαββατοκύριακο απολαμβάνοντας την Αθήνα και όλα όσα έχει να προσφέρει. Από την παραλία στο κέντρο της πόλης μέχρι να χάνομαι στους δρόμους, ενώ γελάω με ατέλειωτες ιστορίες των παιδικών μου ημερών διακοπές εδώ στην Ελλάδα. Αγαπώ τη μαγεία που έχει να προσφέρει αυτή η χώρα και η αγάπη μου γι’ αυτήν μεγαλώνει κάθε μέρα.”

Το ζευγάρι είχε φωτογραφηθεί στα Αναφιώτικα

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις