“Τον κατήγγειλαν” Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά στον Αχιλλέα Μπέο για την “παρενόχληση”

Ο Αχιλλέας Μπέος παρέδωσε… σόου για ακόμη μια φορά, μιλώντας για παρενόχληση από την πλευρά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με την τελευταία να απαντά μέσα από συνέντευξή της στο κανάλι Kontra.

Ειδικότερα, η Αναστασία Γιάμαλη ζήτησε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να σχολιάσει τα όσα ανέφερε σε πρόσφατη ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος για την ίδια. Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, από την πλευρά της, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, ψέγοντας τον Δήμαρχο Βόλου, ότι με τον τρόπο του γελιοποιεί κάτι πολύ σοβαρό, όπως η παρενόχληση και ο σεξισμός.

Η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Μπέο

«Θα ήθελα να αστειευτώ, αλλά δε θα αστειευτώ γιατί το θέμα είναι σοβαρό. Πρώτα απ’ όλα ένας Δήμαρχος και ένας δημόσιος άνθρωπος, ο οποίος έχει καταγγελθεί κατ’ επανάληψη λόγω ακραία σεξιστικών συμπεριφορών του, είναι προκλητικό να προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα και να γελοιοποιήσει την έννοια της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η σεξουαλική παρενόχληση είναι κάτι σοβαρό και οδυνηρό για τις γυναίκες που την υφίστανται, και για οποιονδήποτε την υφίσταται. Η απόπειρα γελοιοποίησής της είναι άλλο ένα παραπέτασμα. Δεν είναι αστείο. Κατά δεύτερον, είναι αποκύημα επινόησης, εξάλλου υπάρχει και το ντοκουμέντο με την είσοδό μου στο δικαστικό μέγαρο, ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία για τα λεγόμενά μου.

Το πιο σοβαρό όμως είναι ότι στο Βόλο υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ζήτημα δημοκρατίας. Ο κόσμος ζει στο φόβο… » είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Related posts

Μαύρα μαντάτα για τον Γιώργο Λιάγκα: Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες & όλοι του συμπαραστέκονται

Έγινε γνωστό 5 μήνες μετά το θάνατο του Καρρά: «Βγήκαν δυο τύποι με πιστόλια και τον απήγαγαν» – Η ανατριχιαστική αποκάλυψη

Έγινε θέαμα στο γυμναστήριο: Η σκληρή προπόνηση της Μαντώ Γαστεράτου με τη κοιλιά τούρλα κάνει τους πάντες να απορούν