“Τον είχα για ταλαντούχο”: Κόλαφος ο Άδωνις Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο μετά τους στίχους εναντίον του

Κόλαφος ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης στη νέα απάντησή για το επίμαχο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Πάνο Βλάχο. Ο υπουργός Υγείας, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «το πιο γενναίο ήταν να πει ζητώ συγγνώμη έκανα λάθος. Θλίβομαι όταν κάνουν κάτι τόσο άσχημο ταλαντούχοι άνθρωποι».

Ο ίδιος μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο κύριος Βλάχος, δεν τον ξέρω προσωπικά… Μου είναι συμπαθής και πιστεύω πραγματικά ότι είναι υπέρ ταλαντούχος. Τον έχω δει αρκετά γιατί τα παιδιά μου έβλεπαν τη “Μουρμούρα”. Πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, κάνουν κάτι τόσο άσχημο.

Όταν λες “να δω στον σάκο τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε”, δηλαδή στο νεκρόσακο, αυτό συζητάμε τώρα, είναι σαν να λες τους θέλω πεθαμένους. Να τους σκοτώνει κάποιος. Αυτό, όπως και να το δεις ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται, ούτε χιούμορ λέγεται, ούτε τίποτα. Από την αντίδραση του κυρίου Βλάχου μετά, πιστεύω ότι συνειδητοποίησε, έστω και εν μέρει, ότι αυτό που έκανε είναι χοντρό, τελεία».

Related posts

“Μια φορά Έλενα, για πάντα Number One”: Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision & γκρέμισε το Μάλμε

“Σκουπίστε το ΟΑΚΑ, έρχεται!”: “Έριξε” το twitter η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι στον Ημιτελικό της Eurovision

Eurovision 2024: Το Nemo έβαλε «φωτιά» στο Μάλμε – «Ακραίο performance ο Ελβετός»