“Το παλεψαμε 15 μέρες” Αυτός είναι ο λόγος που ανακοινώθηκε τώρα το διαζύγιο Οικονομάκου – Μιχόπουλου

Δεν έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση μιας και η φήμη κυκλοφορούσε εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ειπωθεί κάτι παραπάνω. Σίγουρα ο χωρισμός της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου στενοχώρησε τους θαυμαστές τους, ωστόσο όταν ένα ζευγάρι, που έχει μάλιστα και μικρά παιδιά, φτάνει σε αυτό το σημείο, σημαίνει ότι οι διαφορές είναι ανυπέρβλητες.

Γιατί όμως αποφάσισαν τώρα να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους, εφόσον ουσιαστικά έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της  ειπε

“Την Παρασκευή δεχτήκαμε κάποια τηλεφωνήματα ότι θα έρθει μία ανακοίνωση, ένα δελτίο Τύπου για ένα ζευγάρι που χωρίζει. Τελικά στις 5 το απόγευμα ήρθε η κοινή ανακοίνωση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου. έχω να σας πω, επειδή έτυχε και το συζήτησα, το παρασκήνιο γι’ αυτή την ανακοίνωση είναι -επειδή πολλοί είπαν ‘τι είναι στο Μπάκιγχαμ για να βγάλουν ανακοίνωση;’ – ότι επειδή τα σχολεία κλείνουν το Πάσχα και τα παιδάκια τους είναι ανήλικα αλλά όχι τόσο μικρά ώστε να μην ανοίξουν μία κουβέντα στο σπίτι τους μία κουβέντα που να αφορά τους γονείς τους, προτίμησαν να σκάσει αυτή η είδηση αφού είχαν κλείσει τα σχολεία για Πάσχα, ώστε να υπάρχουν 15 μέρες, να γίνουν όποια σχόλια γίνουν και να έχουν αυτοί τον έλεγχο στο τι θα δουν τα παιδιά τους”.

Related posts

Την παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας, βρήκε αμέσως άλλη: Η νέα καλλονή σύντροφος του Κώστα Πηλαδάκη είναι ίδια η Ναυσικά

Περήφανοι για την καταγωγή τους: 7 Έλληνες καλλιτέχνες που είναι τσιγγάνοι και δεν το έκρυψαν ποτέ

Αντί για γενέθλια, ορούς στο νοσοκομείο: Ατύχημα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήμερα των γενεθλίων της – «Χρόνια πολλά και μπράβο μου!»