“To ότι βγάζεις τέτοιες φήμες” Φαρμάκι ο Σοϊλέδης για τη Μαρία Αντωνά και την απιστία στη σχέση τους

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ανέφεραν πως ο Άρης Σοϊλέδης έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή του με μια εντυπωσιακή γυναίκα, μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά.

Μάλιστα, μέσα από το Happy Day είχε εννοηθεί ότι ο Άρης Σοϊλέδης είχε νέα σχέση από τότε που η Μαρία Αντωνά βρισκόταν ακόμη στον Άγιο Δομίνικο…

Ύστερα από όλα όσα ακούστηκαν, ο πρώην ποδοσφαιριστής θέλησε να τοποθετηθεί για πρώτη φορά δημόσια, σχετικά με τις φήμες που πλανούνται γύρω από την προσωπική ζωή του.

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη

«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες, θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πως και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του, πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ» έγραψε ο Άρης Σοϊλέδης στα Instagram Stories του.

Related posts

“Μην γελιόμαστε” Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδιά ο Ρένος Χαραλαμπίδης

“Δεν είναι σωστός ο Σοιλέδης” Τα έβαλε και η Ναυσικά μαζί του όταν άκουσε τι έκανε στη Μαρία Αντωνά

“Έτσι μιλάς στους γονείς σου;” Σούσουρο με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ούρλιαζε στον πατέρα του στις κερκίδες