“Το έπαθα όταν χώρισα με τη Ζέτα”: Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, το αποκάλυψε 3 χρόνια μετά

Για τις έντονες στιγμές στην καριέρα του, τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και την αλλαγή στη φωνή του, μίλησε πρόσφατα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Για την αλλαγή στη φωνή του είπε:

«Δεν έχει γίνει ποτέ ούτε μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο, επειδή ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα.

Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος 6μήνου τι έχεις πετύχει. Όταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την “πάτησες”. Πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο», ανέφερε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στον Αλέξανδρο Κοψιάλη και τη Ζέτα Μακρυπούλια και τις σχέσεις που έχουν σήμερα, χρόνια μετά το χωρισμό τους.

Related posts

Κατέρρευσε η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που πήρε τέτοιες διαστάσεις το διαζύγιο»

Διέρρευσε 23 χρόνια μετά το θάνατό του: Η τελευταία επιθυμία του Ντίνου Ηλιόπουλου, ήταν αυτές οι 9 λέξεις

Το minimal σπίτι των Τανιμανίδη – Μπόμπα είναι το όνειρο κάθε ζευγαριού: Κεραμική κουζίνα, δωμάτιο ντουλάπα και ξεχωριστός χώρος για τις μικρές