“Τη βαπτίσαμε ήδη”: Βόμβα Μουζουράκη για την κόρη του – Δεν το πήρε χαμπάρι κανένα κανάλι

O Πάνος Μουζουράκης έχει μεγάλη αδυναμία στη Μαριλού Κόζαρη και στην μονάκριβη κορούλα τους και ήταν μέσα καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού.

Μάλιστα ο ίδιος είχε πει πως ο ρόλος του πατέρα είναι να στηρίζει τόσο το παιδί όσο και τη σύζυγό του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής παρουσίασε χθες το νέο του άλμπουμ και έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Ο Μουζουράκης είπε την αλήθεια ;

«Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα… Την κρίση ηλικίας νομίζω την παθαίνεις στα 50 αλλά μπορεί να μου πέρασε ανεπαίσθητα γιατί άλλοι στην κρίση ηλικίας θα πάρουν τη Ferrari, θα πάρουν διαζύγιο και μια ξανθιά από τις Βόρειες χώρες να ταξιδέψει τον κόσμο, εγώ παντρεύτηκα…. Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία και νιώθω πάρα πολύ όμορφα», ανέφερε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Πάνος Μουζουράκης στους ρεπόρτερ, εύχεται να προωθήσουν το νέο του δίσκο όσο προώθησαν και το ότι έγινε μπαμπάς. Όταν ρωτήθηκε πότε θα γίνει η βάφτιση της κόρης του αποκάλυψε ότι η βάφτιση έχει ήδη γίνει, κάτω υπό άκρα μυστικότητα.

«Τη βάπτιση την κάναμε κιόλας», είπε.

Ωστόσο, επειδή Πάνος Μουζουράκης είναι αυτός και είναι γνωστός για το χιούμορ του, δεν ξέρουμε εάν το είπε για πλάκα ή εάν το εννοούσε.

Δείτε το απόσπασμα

Related posts

Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Ιωάννα Τούνη – Στο πλευρό του γιου της άυπνη και ταλαιπωρημένη

Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ – Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους

Δεν λογαριάζουν πικροσχόλια: Ασυγκράτητοι Παππάς – Αϊβαλή στα μπουζούκια, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται