“Τι θα της πω τώρα;” Έσκασαν τα δυσάρεστα για τον Γιώργο Παπαδάκη – Έντονος προβληματισμός

Οδεύοντας προς τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου οι εκπομπές της πρωινής ζώνης κατακλύζονται από εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων.

Ο ανταγωνισμός δυναμώνει όλο και περισσότερο, για το ποια εκπομπή θα καθηλώσει περισσότερο στους δέκτες τους τηλεθεατές και θα κάνει τη διαφορά στις μετρήσεις τηλεθέασης. Με την ευκαιρία, δείτε τα νούμερα τηλεθέασης για τις υπόλοιπες ζώνες.

Την Πέμπτη (9/5), για μια ακόμη ημέρα, τα νούμερα τηλεθέασης ήταν υπέρ της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» με το δίδυμο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη να κατακτούν την πρώτη θέση με ποσοστό 17,7%, ενώ στην δεύτερη θέση ακολούθησε το «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή που σημείωσε 17,4% στο δυναμικό κοινό.

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου με το Καλημέρα Ελλάδα έμειναν ξανά πιο πίσω τερματίζοντας στην τέταρτη θέση με ποσοστό 10,8%.

ΣΚΑΙ: Σήμερα 14.5
ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 10.8
OPEN: Ώρα Ελλάδος 4.6
MEGA: Κοινωνία Ώρα Mega 17.7
ALPHA: Happy Day 17.4
ΕΡΤ: Συνδέσεις 5.3

Related posts

Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που παίζει στο Mega – Τα έχασε ο Αδέκαστος

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»