“Θέλω να πω κάτι”: Κόλαφος η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για το νομοσχέδιο γάμου ομόφυλων

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μέσω Insta Story εξέφρασε την ικανοποίηση της για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

“Θέλω να πω ότι για πρώτη φορά εδώ και χρόνια αισθάνομαι περήφανη για τη χώρα μου”, έγραψε μεταξύ άλλων η ιδρύτρια του Save a Greek Stray και πρόσθεσε: ¨Επιτέλους βλέπουμε τους συνανθρώπους μας να κλαίνε από χαρά και όχι από λύπη”.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση:

“Θέλω να πω ότι για πρώτη φορά εδώ και χρόνια αισθάνομαι περήφανη για τη χώρα μου. Πόσο όμορφο συναίσθημα; Επιτέλους βλέπουμε τους συνανθρώπους μας να κλαίνε από χαρά και όχι από λύπη!
Επιτέλους η Ελλάδα μας είναι πρώτη σε κάτι που αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα!. Θερμή παράκληση-όποιος κάτι τοξικό ή και αρνητικό να πει να πατήσει το unfollow. Βαρέθηκα πια αυτό το “δικαίωμα της άποψης”! Έχουμε δικαίωμα στην άποψή μας μόνο όταν εκείνη δεν αφορά την καταπάτηση των δικαιωμάτων κάποιου άλλου.

Πάρετε λοιπόν τη μαυρίλα σας και πηγαίνετε αλλού γιατί σήμερα η Ελλάδα βάφτηκε στα χρώματα του ουράνιου τόξου”.

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό – Αυτός είναι ο γοητευτικός πατέρας της Αθηνάς Οικονομάκου

Μένει στην Αθήνα αλλά γεννήθηκε εκεί.. – Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Αθηνάς Οικονομάκου

Πασίγνωστη ενδυματολόγος, κολλητή φίλη και αγαπημένη τηλεπερσόνα: Αυτή είναι η κουμπαρά της Οικονομάκου που της συμπαραστέκεται στο χωρισμό