“Θέλω να κάνω τρία παιδιά”: Σάλος με αυτά που είπε ο Good Job Nicky για τις παχύσαρκες γυναίκες και τα παιδιά

Στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster βρέθηκε καλεσμένος ο Good Job Nicky, ο οποίος αποκάλυψε πως έχασε 22 κιλά λόγω της ψευδοδυσφαγίας που είχε, η οποία προερχόταν από κρίσεις πανικού. Παράλληλα, ο νεαρός καλλιτέχνης, γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου αναφέρθηκε και στις παχύσαρκες γυναίκες ενώ “παρήγγειλε” και παιδιά.

Οι δηλώσεις του

«Μία γυναίκα παχύσαρκη θα κάνει περισσότερα ανθυγιεινά πλάσματα! Θέλω να κάνω τρία παιδιά. Θέλω γιο, κόρη, γιο»
Φέρνοντας ως παράδειγμα για την τραγουδίστρια Lizzo, ο Good Job Nicky επεσήμανε: «Η Lizzo δεν είναι υγιής. Ξέρουμε ότι δεν είναι υγιής γιατί η χοληστερίνη που έχει πάνω της αυτή η γυναίκα, προφανέστατα από αυτά που τρώει και από αυτά που δεν κάνει και από αυτά που κάνει. Αυτή η γυναίκα επηρεάζει παιδιά που δεν έχουν γνώση, και θα κάνει περισσότερα ανθυγιεινά πλάσματα ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο. Αυτό είναι το μόνο κακό, το τι θα κάνεις εσύ με το σώμα σου είναι κάτι άλλο» είπε σε άλλο σημείο ο Good Job Nicky.

Ο ίδιος σε άλλο σημείο της κουβέντας αποκάλυψε πως θέλει σαν τρελός να αποκτήσει παιδιά και μάλιστα έχει αποφασίσει ήδη τα ονόματα, εκ των οποίων το ένα είναι από τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη: «Θέλω να κάνω τρία παιδιά. Θέλω γιο, κόρη, γιο. Και ο λόγος είναι επειδή η κόρη μου η πρώτη θέλω να βγει ανεξάρτητη δυνατή γυναίκα, ο γιος μου να δει τι σημαίνει ανεξάρτητη δυνατή γυναίκα και να μάθει να τη σέβεται. Και η άλλη μου κόρη να μάθει αυτά τα δύο παραδείγματα ανθρώπων τι σημαίνουν και να υιοθετήσει το δυνατή γυναίκα και να ξέρει τι να περιμένει από έναν άντρα. Σοφία, Αντώνης, Αΐσα».

Related posts

Τεράστιο σαλόνι και εντυπωσιακές γωνίες: Το σπίτι που μένει η Τζίνα Αλιμόνου με τα 4 παιδιά της είναι βγαλμένο από παραμύθι

Πλασμένοι ο ένας για τον άλλον: Η γυναίκα της ζωής του Πλούταρχου και τα πέντε παιδιά που ολοκλήρωσαν το παραμύθι τους

Απίστευτη ομοιότητα: Ο Πάνος Μουζουράκης μάς συστήνει τα αδέρφια του και η ομοιότητα μεταξύ τους μας άφησε άφωνους