“Θέλω η ζωή μου να γίνει ταινία”: Σούσουρο με τη Δανάη Μπάρκα και τη νέα της ανάρτηση

Η Δανάη Μπάρκα σήμερα περνάει την ημέρα της με τη γιαγιά της, τη λατρεμένη της γιαγιά Τούλα στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

Συχνά η παρουσιάστρια και ηθοποιός κάνει αναρτήσεις με πρωταγωνίστρια εκείνη καθώς είναι ένα από τα πρόσωπα στη ζωή της που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να είναι σήμερα η Δανάη Μπάρκα αυτή που είναι. Το έχει παραδεχτεί και η ίδια πολλές φορές και με κάθε ευκαιρία, θέλει να της αφιερώνει τον χρόνο που έχει γιατί περνάνε υπέροχα μαζί.

Η πιο γλυκιά ανάρτηση

Σήμερα λοιπόν είναι μία μέρα που η Δανάη Μπάρκα θα την περάσει μαζί της και ήδη πόζαραν μαζί σε φωτό πολύ χαρούμενες. Μάλιστα η παρουσιάστρια έγραψε στη λεζάντα τους:

«Το Σάββατο είναι η μέρα της γιαγιάς.
Ή μάλλον… κάθε μέρα είναι η μέρα της γιαγιάς.
Της γιαγιάς μου.
Της γιαγιάς που μεγάλωσε 10 εγγόνια, της γιαγιάς που μαγείρευε για όλη τη γειτονιά, της γιαγιάς που χωρίς να ξέρει κανείς μας τίποτα τα οργάνωνε όλα, της γιαγιάς που μάζευε όλο το Περιστέρι στην πλατεία και μιλούσαμε μέχρι να νυχτώσει. Της γιαγιάς που μας ζητούσε λεφτά μια ζωή επειδή μας έλεγε ψέματα ότι της τελείωσαν για να δώσει σε όλους όσοι της ζητούσαν, της γιαγιάς που όταν μπήκε ο παππούς μου στο νοσοκομείο πήγαινε και καθάριζε τα δίπλα δωμάτια για να μην κουράζονται οι καθαρίστριες και οι οικογένειες των ανθρώπων που νοσηλευόντουσαν, της γιαγιάς που όποιος κι αν χτυπούσε την πόρτα του σπιτιού μας του έλεγε τις ιστορίες της ζωής της και γελούσαν, της γιαγιάς που με παίρνει σε κάθε διάλειμμα της εκπομπής και μου λέει ότι μας ξεματιάζει όλους επειδή είμαστε όμορφοι. Της γιαγιάς που θέλει η ζωή της να γίνει ταινία για να δουν όλοι την αγάπη που είχε με τον παππού μου και πως η ευτυχία είναι μόνο τα τραπέζια με την οικογένεια μας και όχι τα λούσα και τα χρήματα.
Η γιαγιά μου, που θέλει όλοι να την λένε γιαγιά και δεν ξεχωρίζει κανέναν και το σπίτι της είναι το καταφύγιο για όλα.
Η γιαγιά μου είναι η πιο ωραία αγκαλιά σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Η γιαγιά μου που της είπα ότι θα ανεβάσω φωτογραφία στο ισνταγκραμ και μου είπε να σας πω το εξής «εύχομαι να έχει όλος ο κόσμος υγεία και να χαίρονται τις Οικογένειες τους και παρακαλώ τον Θεό να είναι όλοι καλά»
Αυτά από εμάς!»…

Related posts

“Εσύ σα να μην έγινε τίποτα” Η έξοδο της Οικονομάκου στο τσακίρ κέφι μερικές βδομάδες μετά το διαζύγιο

Πετρόχτιστο παλάτι, το στολίδι της Κρήτης: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι του Μαζωνάκη που κανείς δεν ήξερε

“Φουσκωμένη κοιλίτσα βλέπω” Η σφιχτή αγκαλιά της Χριστίνας Μπόμπα με την κούκλα αδερφή της