“Θέλει παιδί η πλαστική κυρία”: Άγριο κράξιμο στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά από αυτήν την ανάρτηση

Την αντίδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου προκάλεσαν κάποια αρνητικά σχόλια που έλαβε από follower στο Instagram.

«Plastic woman. Θέλει να κάνει και παιδί τρομάρα της, η πλαστική κούκλα, που ούτε ένα φαγητό δε ξέρει να μαγειρέψει. Κάνε κανένα μπότοξ να συνέλθεις. Έχει κάνει πολλές πλαστικές, δες παλιές φωτογραφίες. Ο πρώην άντρας πλαστικός χειρούργος είναι. Θέλει να κάνει και παιδί, έχεις δει τα stories που ούτε ένα φαγητό δε ξέρει να μαγειρέψει;” ανέφερε χαρακτηριστικά το σχόλιο που ενόχλησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το οποίο δημοσίευσε στα instastories.

Δείτε παρακάτω τι έγινε

Η ίδια αποφάσισε μάλιστα να πάρει θέση για όσα της έγραψαν, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δε συνηθίζω να απαντάω στα σχόλια και τις αρνητικές κριτικές που γίνονται συχνά, γιατί βαριέμαι, αν με ρωτάς. Τι να πω; Ότι με νευριάζεις; Δε με νευριάζεις. Πίστεψέ με αυτό το θέμα το έχω λύσει χρόνια τώρα, δόξα τω Θεώ. Απλά πραγματικά, απογοητεύομαι με τον τρόπο που σκέφτεστε. Με τη νοοτροπία κάποιων, που έχεις πάρει κι έχεις συσχετίσει τη μητρότητα, την κρυοσυντήρηση, όλο αυτό το concept, με τις πλαστικές και τη μαγειρική.

Δηλαδή, κουλό. Άτοπο. Το μυαλό σου είναι λίγο πλυντήριο, το έχεις καταλάβει έτσι; Μάλλον μιλάς για τα διάφορα βιντεάκια που ανεβάζω συχνά με τη φίλη μου τη Δήμητρα, όπου τρολάρουμε η μία την άλλη στην ουσία,και κάνουμε πλάκα. Ξέρεις, υπάρχει και αυτό που λέγεται αυτοσαρκασμός που δόξα τω Θεώ εμείς το διαθέτουμε σε μεγάλο βαθμό. Εσένα μάλλον κάπου σε ενοχλεί αυτό απ’ ότι φαίνεται. Εμάς πάλι όχι”.

Related posts

Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή

Κατερίνα Στανίση: «Δεν μπορώ τις πλαστικές όλες έχουν ίδιο πρόσωπο, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι»

Περήφανη μητέρα η Εύη Αδάμ: Έκανε πασαρέλα μαζί με την κόρη της Νεφέλη Λιβιεράτου και έκλεψαν τις εντυπώσεις