“Θα του κοστίσει ακριβά”: Σάλος μετά την τελευταία δήλωση Κασσελάκη για τα Κατεχόμενα-Δεν ξέρει πως να το μαζέψει

Σάλο έχουν προκαλέσει οι ανιστόρητες και θλιβερές δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για τα Κατεχόμενα, με τον Κύπριο δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου να θεωρεί απαράδεκτη και τη «διόρθωση» που αποπειράθηκε να κάνει στη συνέχεια, ο υποψήφιος και φαβορί για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Το λάθος του Κασσελακη

Μια τεραστίων διαστάσεων αθλιότητα εκστόμισε για τα Κατεχόμενα και το ψευδοκράτος στην Κύπρο ο Στέφανος Κασσελάκης, αποκαλώντας το… «κρατίδιο», ενώ ο ίδιος με δήλωσε του τις πρώτες πρωινές ώρες απολογήθηκε λέγοντας ότι δεν του ήρθε η λέξη στα ελληνικά.

Ο γνωστός Κύπριος δημοσιογράφος και ανταποκριτής στην Ουάσινγκτον Μιχάλης Ιγνατίου, μιλώντας στο Action 24, ανέφερε

«Μου προκάλεσε πολύ μεγάλη θλίψη αυτή η δήλωση. Περιμένεις από νέους ανθρώπους που θέλουν να ηγηθούν της Ελλάδας να ξέρουν κάποια πράγματα, ας ξέρουν σωστά τις λέξεις, αν όχι τις ιστορικές λεπτομέρειες. Η όχι άριστη χρήση της ελληνικής γλώσσας δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξέρει βασικά πράγματα».

Ο ίδιος, θεωρεί ότι ο Κασσελάκης έπεσε στην «παγίδα» που του έβαλε η Έφη Αχτσιόγλου, σχετικά με τα εθνικά θέματα, ενώ η δήλωση αυτή «θα του κοστίσει».

«Στην ομογένεια στις ΗΠΑ, δε, νέα παιδιά, στην ηλικία του Κασσελάκη, εξέφρασαν τη μεγάλη τους απογοήτευση. Και μάλιστα νεαροί δεύτερης και τρίτης γενιάς, ενώ ο Κασσελάκης είναι πρώτης γενιάς», πρόσθεσε ο Μιχάλης Ιγνατίου, καταλήγοντας:

«Θα τον συμβούλευα για να το διορθώσει, αν κερδίσει την Κυριακή, τη Δευτέρα να κάνει μια επίσκεψη στην Πράσινη Γραμμή, να μάθει κάποια πράγματα.

Η φλόγα για την απελευθέρωση της Κύπρου δεν σβήνει ποτέ».

Related posts

Ασπρομάλλης και έτοιμος για ευρωβουλευτής: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα ο Λυκούργος και η Καρολίνα του «Disney Club»!

Τα γονίδια έκαναν το θαύμα τους: Η Δούκισσα Νομικού μας συστήνει την πανέμορφη μητέρα της και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική

Περήφανος πατέρας ο Δάντης: Ο ταλαντούχος γιος του Χριστόφορος έκανε το όνειρο του πραγματικότητα