“Τα ταξίδια ποιος σου τα πληρώνει;” Κάγκελο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την ερώτηση του Λιάγκα

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και δεν πρόλαβε να καθίσει στο πάνελ και ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την ερώτηση για τα ταξίδια και αν τα πληρώνει.

Ο διάλογος με τον Γιώργο Λιάγκα

«Τα ταξίδια αυτά τα κάνεις με δικά σου λεφτά ή είναι χορηγικά;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί αρχικά να σάστισε γιατί ήταν από τις πρώτες ερωτήσεις, στη συνέχεια όμως του απάντησε: «Τα πληρώνω, δουλεύω γιατί προφανώς μου αρέσει να είμαι άνετη οικονομικά για να κάνω αυτά τα ταξίδια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογούμαστε η χ, ψ Αθηνά Οικονομάκου γι’ αυτόν τον λόγο. Όλοι δεχόμαστε σχόλια από τη στιγμή που υπάρχει προβολή, ξέρεις ότι είναι στο παιχνίδι κι αυτό».

Και πρόσθεσε η influencer: «Δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω, γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος αυτό. Ο καθένας μπορεί να χαλάει τα χρήματά του όπως θέλει».

Και ρωτήθηκε: «Οι πηγές εισοδημάτων σου ποιες είναι;».

Με την Αλεξάνδρα να του απαντά: «Είναι το μαγαζί με τα ρούχα, το online shop μου και κάποια προϊοντικά από το Instagram. Και τα διάφορα τηλεοπτικά που υπήρχαν κατά καιρούς».

Related posts

“Εγώ νύσταζα εκείνη τη μέρα”: Η Ανδρομάχη αποκαλύπτει πως έμαθαν για την εγκυμοσύνη της με τον Λιβάνη

Τέλος τα μπλε μαλλιά: Έφτιαξε σώμα, έβαλε μαγιό και βγήκε στη θάλασσα σαν τον Ποσειδώνα ο Good Job Nicky

“Ξύλο, φωνές, τσακωμοί” Το αποκάλυψε πρώτη φορά ο Λιάγκας μετά το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά