“Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ότι νόμιζα”: Δύσκολες ώρες για τη Χατζίδου, έγινε αυτό που φοβόταν

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες και την καθιστά εκτός εκπομπής, διαλεύκανε η Ελένη Χατζίδου, κάνοντας μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Τι δήλωσε για την πορεία της υγείας της

Η Ελένη Χατζίδου στο βίντεο που δημοσίευσε, αναφέρει ότι τελικά ο τραυματισμός της ήταν λίγο πιο σοβαρός από αυτό που αρχικά πίστευε και περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβη το ατύχημα.«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι περίμενα. Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου και αυτό ψάχνουμε τώρα. Έκανα ακτινογραφίες, μαγνητική. Σήμερα έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό. Για να καταλάβετε τι έχει γίνει, έπεσε με τον αγκώνα μου, όλο το βάρος έπεσε στον αγκώνα μου και τραντάχτηκε απίστευτα ο αυχένας μου, με τον οποίο είχα ήδη πρόβλημα.

Οπότε, φανταστείτε ότι τώρα, έχει μεγαλώσει αυτό το πρόβλημα. Γενικά, νιώθω σαν να μην μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου. Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό και επώδυνο. Κάνω αγωγή, θεραπεία, και ελπίζω να είμαι σύντομα καλά», ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

Όλοι φώναζαν «να ζήσετε»: Άναυδη η Δέσποινα Βανδή με την πρόταση γάμου την ώρα που τραγουδούσε (video)

«Support for φέτα σαγανάκι»: Το τελευταίο μήνυμα της Μαρίνας Σάττι λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision

Παρελθόν η θρυλική βίλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στη Κινέτα: Το «χρυσό» συμβόλαιο, ο νέος ιδιοκτήτης και ο όρος που έθεσε η ηθοποιός