“Στον κόσμο σου εσύ”: Άγριο κράξιμο για τη Μαρία Ολυμπία για αυτά που ανεβάζει ενώ η Ελλάδα καίγεται

Η 27χρονη socialite Μαρία Ολυμπία ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και ζει μια κοσμοπολίτικη ζωή.

Η εγγονή του τέως Βασιλιά

Πριν από λίγες μέρες ήρθε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές της, αφού πέρασε κάποιες μέρες σε πολυτελή βίλα στην Τοσκάνη, μαζί με τον σύντροφό της, τον αδελφό της Κωνσταντίνο Αλέξιο, τη σύντροφό του και άλλους φίλους.

Πλέον, έχει επιστρέψει στο Λονδίνο και το βράδυ της Πέμπτης έκανε μια έξοδο για φαγητό στο Λονδίνο. Η ίδια δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες. Στη μία βλέπουμε τη Μαρία Ολυμπία να καπνίζει έξω από το εστιατόριο, φορώντας σούπερ μίνι φούστα Giambattista Valli, λευκό t-shirt με στάμπα και ασημένια mules. Η ίδια μοιάζει να μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο και είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να καπνίζει.

Σκληρά σχόλια για τη Μαρία Ολυμπία: Υπερβολικά αδύνατη, αδιάφορη για την Ελλάδα και με μια πολύ κακή συνήθεια
Στις άλλες φωτογραφίες μας έδειξε το εσωτερικό του ταϊλανδέζικου εστιατόριο όπου απόλαυσε το φαγητό της, τον σκύλο της και την ασημί επώνυμη τσάντα της.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση σχολιάστηκε αρνητικά για τρεις λόγους: Πρώτον για το γεγονός ότι την ίδια ώρα η Ελλάδα – την οποία αποκαλούν πατρίδα τους και την οποία χρησιμοποιούν ως επίθετο για να κάνουν διεθνή καριέρα – καιγόταν και βρισκόταν σε δύσκολη κατάσταση. Δεύτερον για το τσιγάρο που κρατά στη φωτογραφία και τρίτον για το πόσο αδύνατη είναι…

Τα σκληρά σχόλια

“Ξυπνήστε και σταματήστε να αγνοείτε την καταστροφή στην Ελλάδα, δεν σας νοιάζει καθόλου; Επιδεικνύετε τους τίτλους σας για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, αλλά δεν δίνετε τίποτα σε αυτούς που έχουν ανάγκη στη χώρα που καλείτε ως σπίτι σας. Η ίδια χώρα που σας έδωσε τους τίτλους χάρις στους οποίους κερδίζετε χρήματα.

Εγκαταλείψτε τους τίτλους σας αμέσως και μην δηλώνετε ότι νοιάζεστε και αγαπάτε την Ελλάδα και τους ανθρώπους της. Μην χρησιμοποιείτε τους τίτλους μόνο για να μαζεύετε χρήματα, δείξτε ότι έχετε ψυχή.”

Kάποιος άλλος σχολίασε αρνητικά το τσιγάρο που κρατά στη φωτογραφία.

– Τόσο λυπηρό που είσαι πλέον καπνίστρια, τόσο κακό για το δέρμα σου και την υγεία σου 😢

Κάποιοι άλλοι σχολίασαν το πόσο αδύνατη φαίνεται στη φωτογραφία.

– Προφανώς ο σκύλος τρώει το φαγητό 😂

– Υπερβολικά αδύνατη

Δείτε τις φωτογραφίες της

Related posts

Σοκάρει η Ελένη Κοκκίδου: “Με έπιαναν σε σημεία που απαγορεύεται, ντρεπόμουν”

«Αυτά είναι τα δικά μου ψυχοσωματικά»: Η Έλενα Ασημακοπούλου δείχνει τις μελανιές στο σώμα της & συγκινεί

“Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι μαζί απλώς δεν μιλάνε πουθενά γι’ αυτό”