“Σταμάτησε η καρδούλα του”: Ράκος η Ιλάειρα Ζήση για το παιδάκι που έχασε-Δάκρυσε και η Καινούργιου

Ο Μαυρικιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση εμφανίστηκαν στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» μετά τη γνωστοποίηση της άτυχης κύησης που είχαν.

Γιατί το έκαναν δημόσια;

«Το κάναμε δημόσια γιατί θέλουμε να δώσουμε δύναμη σε όλες αυτές τις γυναίκες, όπως και τους άνδρες. Δεν αφορά μόνο τις γυναίκες. Να μη νιώθουν μόνες και να μην κατηγορούν τον εαυτό τους γι’ αυτό που τους συμβαίνει. Έχω διαβάσει χιλιάδες ιστορίες γυναικών», είπε η Ιλάειρα Ζήση στην αρχή.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου περιέγραψε τη στιγμή που ο γιατρός τους ανακοίνωσε την αποβολή. «Εμείς πήγαμε για έναν ακόμη υπέρηχο. Στην 8η εβδομάδα ακούσαμε την καρδούλα του, μετά πήγαμε στην 10η εβδομάδα για τον επόμενο υπέρηχο. Με το που ακούμπησε το μηχάνημα την κοιλιά της Ιλάειρας, μας είπε ο γιατρός: “Παιδιά, δεν σας έχω καθόλου καλά νέα… δυστυχώς δεν έχουμε καρδιακό παλμό”».

«Μας είπε ο γιατρός: “Μισό λεπτάκι, μη μιλάτε λίγο” και μετά ξεκινά να μας εξηγεί… αυτό», πρόσθεσε η Ιλάειρα Ζήση με τρεμάμενη φωνή.

«Το σοκ είναι ότι τη μία εβδομάδα βλέπαμε την κίνηση της καρδιάς που χτυπάει και την άλλη εβδομάδα βλέπαμε κάτι ακίνητο και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε. Την Ιλάειρα την έπιασε μια φρίκη στην αρχή, μήπως έκανε κάτι λάθος», δήλωσε στο τέλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Related posts

Ένα αδερφάκι για την μικρή μας: Σε πελάγη ευτυχίας η Όλγα Κιουρτσάκη, ανακοίνωσε τα ευχάριστα & όλοι της εύχονται

Το εκκεντρικό πουκάμισο του Κοντιζά έκανε πάταγο στο Twitter – «Βγήκε από τα ’80s, μόνο η περμανάντ του λείπει»

Γραμμωμένα πόδια, παπούτσια χορού και φόρεμα μπαλέτου: Αλλάζει καριέρα η Φαίη Σκορδά… γίνεται χορεύτρια;