“Σκέφτομαι να τα παρατήσω”: Δύσκολες ώρες για την Τόνια Σωτηροπούλου, στο πλευρό της ο Μαραβέγιας

H Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε στην εκπομπή “Fay’s time” και αναφέρθηκε στην καριέρα της, στα μελλοντικά της σχέδια και στον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια.

Για τους ανθρώπους από το καλλιτεχνικό στερέωμα που παρουσιάζουν διαφημίσεις και αντιπροσωπεύονται από κάποια brand, η ηθοποιός υπογράμμισε «έχω συνεργασίες χρόνων με brand στο instagram και αυτό δεν το υποτιμώ καθόλου. Τα brand αυτά με στηρίζουν και με πληρώνουν. Η μεγαλύτερή μου συνεργασία είναι οκτώ χρόνια. Με τον ίδιο τρόπο και σεβασμό αντιμετωπίζω και το πρωταρχικό μου επάγγελμα την ηθοποιία».

Η συμβουλή του Κωστή Μαραβέγια στην Τόνια Σωτηροπούλου

Σχετικά με τα μελλοντικά της σχέδια, η Τόνια Σωτηροπούλου επεσήμανε «για εμένα έχω μια εικόνα και ένα όνειρο ότι μεγαλώνοντας θα μπορώ να συνεχίσω κάθε χρονιά να κάνω κάτι διαφορετικό. Να δουλεύω σε διαφορετικούς χώρους, να κάνω σινεμά από την Ελλάδα σε άλλες χώρες, με ξένους δημιουργούς, αυτό είναι που θέλω, αγαπώ και αισθάνομαι καλά. Δεν υποτιμώ καθόλου το να παίζει κάποιος σε ένα καθημερινό σίριαλ. Η ποιότητα δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση, ούτε με το καθημερινό, αλλά με τον τρόπο προσέγγισης και τι μας αρέσει εμάς. Αν εμένα μου προτείνουν ένα ρόλο σε μια σειρά, αλλά αισθάνομαι ότι είναι κάτι που έχω ξανακάνει, για εμένα δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Σαν προσέγγιση ρόλου το να κάθομαι να κάνω την ωραία, θέλω να το ξεπεράσω, επειδή μεγαλώνω, είμαι 36 ετών και δουλεύω από τα 18 μου. Είμαι τυχερή, γιατί έχω ζοριστεί, δεν μου έχουν έρθει εύκολα τα πράγματα. Δεν σπάνε τα τηλέφωνα και με προτείνουν συνέχεια, αλλά έχω την τύχη να με έχουν προτείνει για κάποιες δουλειές που εγώ αισθανόμουν ότι δεν χωράω κάπως εκεί. Μπορεί για δύο χρόνια να μην έχω δουλέψει, ή να έχω κλείσει για μια ταινία που δεν έγινε. Είναι σκληρό κάπως, γιατί αισθάνεσαι ότι δεν είσαι δημιουργικός και νιώθεις λίγος. Υπάρχουν πολλές φορές που έχω σκεφτεί το τέλος και ότι θα τα παρατήσω. Ο Κωστής μου λέει να ηρεμήσω, ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, να ηρεμήσω και να θυμάμαι την πορεία και την προσπάθειά μου».

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν