“Σε παρακαλώ γλυκιά μου”: Αγέλαστη μπροστά στις κάμερες η Μενεγάκη-Την περίμεναν στο πλοίο για Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε το τριήμερο στην Άνδρο όμως κατά την επιστροφή της έγινε κάτι που κανένας δεν περίμενε.

Η πρωτοφανής αντίδρασή της στις κάμερες

Κατά την αναχώρησή της από το λιμάνι της Ραφήνας η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου προσπάθησαν να αποσπάσουν κάποιες δηλώσεις και πλάνα, πράγμα το οποίο από ότι φάνηκε δυσαρέστησε αρκετά την παρουσιάστρια του Mega.

Η Ελένη προσπάθησε να είναι όσο πιο ευγενική μπροστά στις κάμερες και να σεβαστεί την δουλειά της δημοσιογράφου, όπως κάνει πάντα, χωρίς ωστόσο να απαντήσει σε κανένα από τα ερωτήματά της.

«Θα με τρελάνετε ρε παιδιά; Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Να είστε καλά, δεν θέλω να πω κάτι άλλο», είπε στην αρχή η Ελένη Μενεγάκη ενώ όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν η εκπομπή της τη νέα σεζόν θα γίνει ενημερωτική, η ίδια απάντησε με το γνωστό της ύφος: «Τι είναι αυτά που ακούω;».

Η δημοσιογράφος, ωστόσο, επέμεινε και την ρώτησε πως ήταν η φετινή χρονιά με την Ελένη φανερά να δυσανασχετεί λέγοντας «Σε παρακαλώ πάρα πολύ γλυκιά μου. Σε παρακαλώ».

Στη συνέχεια ακολούθησε μια κουβέντα στο πλατό της εκπομπής super Κατερίνα με σχόλια τύπου «ποιος δεν θα ήθελε να δουλέψει μαζί με την Ελένη Μενεγάκη» και «Είναι γουρλού η Ελένη».

Related posts

Πρώτο Πάσχα χωρίς την Τατιάνα Μπλάτνικ – Στον Πόρο έκανε Ανάσταση η τέως βασιλική οικογένεια

Ανάσταση με άρωμα Eurovision! Η Παπαρίζου ποζάρει με Φωκά, Αλευρά-Ζερόμ από το Μάλμε

Τέλος το κρυφτούλι: Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη & οι δεκάδες επικές αντιδράσεις