“Σε κανένα νησί δεν την είχαμε”: Ανοίγουν τα στόματα για τις τελευταίες μέρες της Άννας Παναγιωτοπούλου

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου που έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο.

Ο θάνατός της αποτέλεσε ένα ακόμη μεγάλο πλήγμα για τον καλλιτεχνικό κόσμο ενώ όσοι την γνώριζαν, μόνο καλά έχουν να θυμούνται από εκείνη. Ο καλός της φίλος, Φίλιππος Δεσσύλας μίλησε στην εκπομπή Happy Day, και αρκετά συγκινημένος αναφέρθηκε στην Άννα που εκείνος γνώρισε.

Τι είπε καλός της φίλος

«Με την Άννα Παναγιωτοπούλου είχαμε συνεργαστεί την πρώτη φορά που έγραψα ένα σήριαλ για το Mega και από τότε παραμείναμε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Δεν ισχύει ότι είχε απομονωθεί σε κάποιο νησί. Ήταν στην Αθήνα, είχε κάποια προβλήματα υγείας σοβαρά, τα οποία δυστυχώς δεν ξεπέρασε. Τον τελευταίο χρόνο δεν είχαμε μιλήσει.

Τα προηγούμενα χρόνια όμως, η επαφή μας ήταν σχεδόν καθημερινή. Ήταν ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος και δε θεωρώ τυχαίο ότι όλοι όσοι έγραψαν στα social media, κατέληγαν με το “σε ευχαριστώ Άννα”. Η Άννα ήταν ένας άνθρωπος που γενικά δεν της άρεσε ο πολύς κόσμος. Είχε τους δικούς της ανθρώπους, θα της χτύπαγες την πόρτα και θα στην άνοιγε, δε θα στη χτύπαγε ποτέ εκείνη.

Ξέρω ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να ξαναγυρίσει στο θέατρο αλλά καταλάβαινε ότι θα ήταν δύσκολο… Το ότι είχε βρει η ίδια νεκρό τον σύζυγό της της στοίχισε πάρα πολύ…» είπε ο καλός φίλος της Άννας Παναγιωτοπούλου, Φίλιππος Δεσσύλας.

Related posts

Αν την έβλεπε η Καγιά θα την έκοβε: Αγνώριστη η Άννα Μαρία Ηλιάδου με δραματική αλλαγή στα μαλλιά της

Την βλέπουμε σπάνια και είναι εντυπωσιακή: Η όμορφη σύζυγος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Αθανασία

Όλο το νησί κοιτούσε το σκάφος της: «Κάγκελο» οι ντόπιοι με την εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου