“Σε αυτούς που λείπουν”: Γροθιά στο στομάχι η ανάρτηση τη Δώρας Τσαμπάζη για τη γιορτή του πατέρα

Η Δώρα Τσαμπάζη, μεγαλώνει μόνη της τα παιδάκια της μετά τον χαμό του αγαπημένου της και είναι παράδειγμα δύναμης για όλες τις γυναίκες.

Τα λόγια της για την γιορτή του πατέρα

Η γνωστή δημοσιογράφος, με αφορμή τη σημερινή γιορτή του πατέρα, θέλησε να μνημονεύσει τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη ως πατέρα και τα λόγια της είναι πραγματικά «γροθιά στο στομάχι». Συγκεκριμένα, η Δώρα Τσαμπάζη έγραψε: «Σήμερα δεν είναι διαγωνισμός για τον “καλύτερο” μπαμπά του κόσμου. Δεν είναι μέρα για να βγουν τα μπαμπαδόμετρα. Σήμερα είναι μια γιορτή για όλους τους μπαμπάδες που αγωνίζονται καθημερινά για τα παιδιά τους.

Για αυτούς που λείπουν πολλές ώρες ή μέρες από το σπίτι για να εργαστούν. Σε αυτούς που λείπουν και θα λείπουν για πάντα γιατί οι μάχες που έδωσαν ήταν άνισες, αλλά πάλεψαν για μια ημέρα παραπάνω, για μια ώρα παραπάνω. Στους μπαμπάδες που πήραν στους ώμους τους όλα τα προβλήματα, που πέρασαν σύνορα, ποτάμια για ένα καλύτερο αύριο, που πνίγηκαν σε μια θάλασσα για μια ελπίδα. Γιατί πατέρας σημαίνει να αγωνίζεσαι ακόμη και αν όλα γύρω σου πρόκειται να γκρεμιστούν και μαζί τους και εσύ…».

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση

Related posts

Παντού και πάντα μαζί: Διακοπές στην Αλβανία για τον Βασάλο με τον Fipster – Οι κοινές φωτογραφίες & το challenge

Στην κατάσταση της απαγορεύεται: Το θαλάσσιο σπορ που λατρεύει η Αλεξάνδρα Νίκα & οι αντιδράσεις στα σχόλια

Έχει πάρει από την μαμά του: Αυτός είναι ο έφηβος κούκλος γιος της Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη – Σπάνια φωτογραφία μαζί του